25

Въпрос

преди 4 години

А фаровете, фаровете били ли са включени? Нали са много важни и намаляват катастрофите?

24

До 29

преди 4 години

Сигурен ли си?Нова се отнася за "верижна катастрофа", а не само за катастрофа. При само две еднородни думи не се пише запетая, а се използва "и" между тях.Например "умен и красив човек", а не "умен, красив човек".Не съм особено силен по правопис, все пка минаха десетилетия, откакто ги учих тези неща.

23

Анонимен

преди 4 години

Каква е катастрофата?НОВАКаква, друга е ? ВЕРИЖНАИзписва се така:"Нова (запетая), верижна (запетая), катастофа......"Ама, то Шорош не учи на това, а на опорки. Колко е лоша Русия, например.И ако аз, човек с осми клас, допусна подобни гршки, да го отдадеш на селският ми произход, ама УЧИЛ, ЖУРНАЛИСТ, да пише с елементарни грешки на каруцарски език е недопустимо!

22

Реалист

преди 4 години

Принципно 99% от катастрофите стват след нарушаване на правилата за движение, в в 99% от случаите на нарушаване на правилата за движение, нарушението е следстви от лиспата на контрол за спазването на правилата. Така е по цял свят. За България едни твърдят, че не е както по цял свят.

21

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с *** на магистралата, караш нормално и изведнъж пред теб се изправя крeтен с 60км/ч в дясна лента, отляво те подминават с поне 160, нито да спреш нито да изпревариш... А в аварийната спрели две коли, шофьорите си говорят докато опикават храстите...

20

анонимен

преди 4 години

Пред мен има колона от 10 коли срещу нас също колона Жена ме изпревари на много остър завой с никаква видимост на него Докато има такива шофьорки ще има такива инциденти Тази ако можех да я спра трябваше да и се вземе книжката завинаги

19

ДА

преди 4 години

До Анонимен"добре де защо стават толкова много катастрофи на тази магистрала?"Защото това не е магистрала ,а треторазряден път!Затова!

18

Доктор Z

преди 4 години

Докато има талибани на пътя, ще е така!

17

Стратег

преди 4 години

До брехМагистралите на Ох Бохо Кратуната бяха отречени от Тангра! Затова масова кланица ще бъдат те за електората, пожелал ги! Кратуната плюеше по БСП, че не ги правило и това било минус, но БСП имат чувство за самосъхранение, поне в тази посока;))) България е свещена територия и като такава трябва да остане непоевропейчена! Който иска Европцата е, да търче, границите са отворени. Но, Европа в България - НЕ! Слава на Тангра!

16

Анонимен

преди 4 години

До брехВиж Пловдив - Асеновград. Там стават повече отколкото на всички магистрали взети заедно. Българина, всеки да го пуснеш в отделен улей. Пак ще намери начин да се сблъска с друг. Преобладаващо просто племе сме.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Е, заради такива професори като теб четем такива новини. Ползават се линейки, защото секенери, ренгени, опрационни не можем да караме в колите си Генчо. Нито стерилни манипулационни. Аптечката съдържа материали за първа помощ. Но това ще го знаеш, ако не си си купил книжката, а минал реално обучение. Само коментара ти трябва да е достатъчно основание да ти се отнеме свидетелството за управление.

14

Анонимен

преди 4 години

Имали ли са аптечки,пожарогасители,жълти жилетки,триъгълници?Ако са имали задължителните аптечки защо на са се излекували с тях и защо при катастрофи разкарвате линейки,болници и т.н.?Нали за това са тез прословути аптечки заради които ни глобявате бе!

13

Анонимен

преди 4 години

До Няма полиция те полицаите си вардят и то много .Виждал съм ги скрити къде ли не. Само дето не могат лично да ти пребъркат джоба .Зaтова са толкова мързеливи

12

До 13

преди 4 години

Това, което си написал са безумия, но разумно решение е да се намали максималната скорост от 140 на 130, а на някои места и на 120. И камери отчитащи моментна, но и СРЕДНА скорост. Рамките на бъдещата тол система имат такава възможност.Ако на всеки 10 километра има камери - карай с 200 ако щеш, но като стигнеш в Бургас ще имаш 36 честитки.

11

Няма полиция

преди 4 години

Когато онези които протестират, че им били малки заплатите за работата която не вършат а именно полицаите, тогава ще се оправи положението, виждате ли някъде по магистралите или по улиците на градовете полицаи които да извършват някаква дейност в полза на обществото няма такива, ако тези мишки започнат да следят и санкционират нарушителите тогава ще се подобрят нещата.

10

Анонимен

преди 4 години

Не се обвинявайте бе, кирпидени!Повече от ясно е, че са челобийци, натурелни французи и германци, пътуващи към Капала Чарши!

9

Анонимен

преди 4 години

На кривата ракета космоса й пречи. На глупавият българин, магистралата му и политиците му виновни.

8

Има решение

преди 4 години

Здрави бетонни прегради през 200 метра по всички пътища .Бодлива тел. Остри завои на всеки 300-400 метра . Прегради. Каращите на зиг-заг коли няма да могат да развиват повече от 30 км/ч. което рязко ще намали възможноста да блъснат някого или за прегазят пешеходец . И "легнали полицаи" . И камери за скорост. И пет пъти по високи глоби. И доживот отнемане на шофьорската книжка .......

7

xx22

преди 4 години

От къде може да се заредим с търпение ??

6

Додо

преди 4 години

Да не са пак замесени от кервана Нови Германци от Бизим Анадолу, тръгнали да колят кочове по родните си места?