Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

В критично състояние е 10-годишно дете, което пострада при игра на детска площадка. Детето беше затиснало от тежка гума на камион по време на игра.

Инцидентът е станал на фитнес площадка във великотърновски парк. Гумата стояла там от дълго време, използвала се за тренировки. Свидели разказват, че не за първи път виждат деца да играят с нея, предава Bulgaria ON AIR.

Очевидци разказват, че три деца повдигали гумата, някой им извикал, двете я пуснали, а третото било затиснато.

Незабавно на мястото са пристигнали екипи на Спешната помощ и пожарната, които успели да извадят детето.

Състоянието на момчето е тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Жител в съседство

преди 4 години

Става въпсос за парк ''Дружба''- сега- ''Марино поле''.Нека уточним, че въпросната импровизирана фитнес площадка се намира на тридесетина метра от детската площадка, която от своя страна, мисля е съобразена със всички изисквания на безопасност и дори е оградена...Странно, че при наличието на толкова възрастни хора наоколо, никой не е успял да реагира своевременно.. или просто другите деца са били много уплашени и не са потърсили помощ. Бързо бъзстановяване на детето !

8

Анонимен

преди 4 години

Явно става въпрос за парк Дружба - там наистина има малка площадчица за фитнес тренировки, дори аз съм тренирал там. В случая - нелеп инцидент, без виновни. Може би само лошото възпитание на децата - и на разбягалите се и на това, което пипа там, където не му е работата.

7

Майка та

преди 4 години

Какво дири тоя ......... на ФИТНЕС ПЛОЩАТКА и без надзор от РОДИТЕЛИТЕ.РОДИТЕЛИТЕ ИМАТ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

fallback