9

Жител в съседство

преди 4 години

Става въпсос за парк ''Дружба''- сега- ''Марино поле''.Нека уточним, че въпросната импровизирана фитнес площадка се намира на тридесетина метра от детската площадка, която от своя страна, мисля е съобразена със всички изисквания на безопасност и дори е оградена...Странно, че при наличието на толкова възрастни хора наоколо, никой не е успял да реагира своевременно.. или просто другите деца са били много уплашени и не са потърсили помощ. Бързо бъзстановяване на детето !

8

Анонимен

преди 4 години

Явно става въпрос за парк Дружба - там наистина има малка площадчица за фитнес тренировки, дори аз съм тренирал там. В случая - нелеп инцидент, без виновни. Може би само лошото възпитание на децата - и на разбягалите се и на това, което пипа там, където не му е работата.

7

Майка та

преди 4 години

Какво дири тоя ......... на ФИТНЕС ПЛОЩАТКА и без надзор от РОДИТЕЛИТЕ.РОДИТЕЛИТЕ ИМАТ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

6

Анонимен

преди 4 години

Що дири там тая гума така захвърлена. Там търсете виновника.

5

Анонимен

преди 4 години

Първо се казва, че площадката е детска, а после се говори за фитнес площадка. Кое е вярното от двете? Защото ако е второто, то въпроса става: "Какво правят 10 годишни деца на фитнес площадка?" .

4

до 1

преди 4 години

Въпросът не е дали е имало хора наоколо за да махнат гумата, а какво прави такава гума на детска площадка ?Помпаджиите като искат тренировки има фитнеси за тая цел...

3

Това

преди 4 години

на снимката не е гума за камион, а за друг вид техника. Като трактор например!

2

Факт

преди 4 години

Поредното доказателство,че българите НЕ могат да работят в екип....Просто не ни идва отвътре.

1

Анонимен

преди 4 години

"Незабавно на мястото са пристигнали екипи на Спешната помощ и пожарната, които успели да извадят детето."Добре де, толкова ли е нямало хора наоколо ами е трябвало спешна помощ и пожарната да махнат гумата от детето?