Снимка: Булфото, архив
fallback

Засилен трафик на леки автомобили има на входа на ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа", съобщава Гранична полиция.

Десетки коли се завръщат от Гърция още от сутринта, а в рамките на деня се очаква опашките по граничните пунктове да се увеличат.

Близо 600 хил. автомобила се отправиха от България към Гърция през последната една седмица, вчера отново имаше хиляди коли, чакащи да преминат в южната ни съседка.

От Гранична полиция обобщиха, че трафикът се е увеличил с 25% спрямо миналата година, което е създало и предпоставките за задръстванията.

На българо-сръбската, българо-турската, българо-румънската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 4 години

Много се смях тия дни с фекаломорието. Ама и провинциалистчетата газ пикаят.

41

:):)

преди 4 години

нормално е да има румънци доста, тези от западната част на Румъния идват към Гърция, по им е близо през Дунав 2. Елате във Варна, Златни и Друба Албена или Балчик, от Констанца до Букурещ и плоещ всичко тук се изсипва. Те сапасяват сезона щото рашките се върнаха при Ердоганя.

40

гого

преди 4 години

ако си размърдате шопските кра туни ще разберете че щом има опашки значи се обработват документи на путуващи извън ЕС. Молдовци, урки и рашки.

fallback