Снимка: Pixabay
fallback

Моторист от Варна загина в катастрофа край Търговище. Пътният инцидент е станал към 13.30 часа на главния път София - Варна в местността "Момина чешма" недалеч от областния център, съобщиха от полицията.

Oще по темата

Моторист загина при катастрофа с кмета на Костинброд

Катастрофата е между мотоциклет "Хонда", управляван от 39-годишен мъж от Варна, и лек автомобил "Фолксваген Шаран" с търговищка регистрация. Мотоциклетистът се е движил към морската столица, а колата - в обратната посока, пише БТА.

По първоначални данни водачът на колата е предприел маневра "завиване наляво" в посока вилната зона, a мотоциклетът се е ударил странично в предната дясна част на автомобила. Мотоциклетистът е загинал на място.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Движението е регулирано от екипа на "Пътна полиция", водачите да се движат с повишено внимание.

Причините за катастрофата се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Иво

преди 4 години

Хора, за пореден път се убеждавам колко сте *** всички тук присъстващи.Вие въобще изобщо някога сядали ли сте на мотор, карали ли сте мотор? Знаете ли, какво е да се движиш с 300 км/ч с мотор? Знаете ли, че в българия супер байк, който има капацитет да вдигне 300, е притежание само на истински състезатели и не се кара по улиците, а другите мотоциклети не могат да развият такава скорост?Моля ви се, наистина, първо се повозете и после пишете *** си простотии. И прочетете малко поне

29

Wing

преди 4 години

При всяка катастрофа с моторист първото твърдение на всички които си нямат друга работа освен да коментират е "С колко се е движил донора", "То с 300км/ч на задна гума" и тем подобни изказвания. Освен ако не сте били свидетели на инцидента си оставете мнението за вас. Омръзна ми да чета такива глупости и да се опитвате да опрвадаете виновния шофьор, щот разбираш ли моториста е "карал с 200" и тем подобни. Мир на праха му на момчето, достатъчно хора се затриха тази година. Моля осъзнайте се.

28

Пламен

преди 4 години

Ами да, *** мотористи! Има по Лидл-а и разни Конради, Пасат, магазини за електроника, та даже и по "левчетата", малки стробоскопни лампи - бели, и червени. Взима една такава, слага я под/над фара и еб%ва мамата на авмомобилистите насреща. Има да врякат на умряло, ама НИКОЙ тръгнал за лозята гол до кръста на четири отворени прозореца с Шарана, няма да му сече пътя. И ще е жив!

fallback