30

Иво

преди 4 години

Хора, за пореден път се убеждавам колко сте *** всички тук присъстващи.Вие въобще изобщо някога сядали ли сте на мотор, карали ли сте мотор? Знаете ли, какво е да се движиш с 300 км/ч с мотор? Знаете ли, че в българия супер байк, който има капацитет да вдигне 300, е притежание само на истински състезатели и не се кара по улиците, а другите мотоциклети не могат да развият такава скорост?Моля ви се, наистина, първо се повозете и после пишете *** си простотии. И прочетете малко поне

29

Wing

преди 4 години

При всяка катастрофа с моторист първото твърдение на всички които си нямат друга работа освен да коментират е "С колко се е движил донора", "То с 300км/ч на задна гума" и тем подобни изказвания. Освен ако не сте били свидетели на инцидента си оставете мнението за вас. Омръзна ми да чета такива глупости и да се опитвате да опрвадаете виновния шофьор, щот разбираш ли моториста е "карал с 200" и тем подобни. Мир на праха му на момчето, достатъчно хора се затриха тази година. Моля осъзнайте се.

28

Пламен

преди 4 години

Ами да, *** мотористи! Има по Лидл-а и разни Конради, Пасат, магазини за електроника, та даже и по "левчетата", малки стробоскопни лампи - бели, и червени. Взима една такава, слага я под/над фара и еб%ва мамата на авмомобилистите насреща. Има да врякат на умряло, ама НИКОЙ тръгнал за лозята гол до кръста на четири отворени прозореца с Шарана, няма да му сече пътя. И ще е жив!

27

Анонимен

преди 4 години

Поредният селски бек качил се на мотор и каращ с 300 км/час вместо разрешените му до 60м км/час. Ама на мотористите все шофьорите им виновни, че н са превидили, че лети на пътя, което на практика е невъзможно, но какво да ги правиш дребни селски душици.

26

Ozzy

преди 4 години

Поредния селски бек, затрил моторист при грешна маневра. Ама на *** все са му виновни мотористите и търси под вола теле. Нещо друго - мотористите на възрастта на загиналия обикновено имат семейства, не са *** и знаят какво правят. Дребните злобни душици няма как да сте наясно с това, а и едва ли някога сте помирисвали мотор. Светла му памет на колегата.

25

toto

преди 4 години

Хайде мотористите да си признаят колко често СПАЗВАТ Правилника за движение по пъищата. Особено пък онзи, който вчера около 14:30 взимаше завоите преди Своге доста полегнал и в насрещното? Не се научиха тия моторджии да спазват правилника и затова благодарение на фозичните закони ще стават все по-малко о по-малко.

24

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 23 Хубенов е прав.

23

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 16 Моторист на 69г. съм. Кьоравия шофьор има огледала и те са за това, да се увери че няма да предизвика ПТП. В момента поради възрастта карам малък скутер. Карам нормално и въпреки това на четири пъти неграмотници излизат от страничен път и ме засичат.Виждам ги че гледат към мен и после казват че не ме видели.

22

Анонимен

преди 4 години

До ХубеновХубенов, разбираш ли физика да изчислиш с колко е карал мотоциклетистът? Можеш ли да изчисляваш спирачен път въз основа на десетки параметри? Завършил средно ДАШ и се прави на специалист.

21

Анонимен

преди 4 години

Колата не беше твърде смачкана. Не мисля че мотористът се е движел особено бързо... Надали повече от 100... И на тези които ще кажат че ограничението е 60 да се замислят колко пъти на 60 се движат с 90-100 - сигурно им се случва по няколко пъти на ден минимум. Лека му пръст на човека.

20

Анонимен

преди 4 години

Като знам нашите селяци от Търговище какви шофьори са се досещам кой е виновен!

19

Анонимен

преди 4 години

Има ли разрешено излизане от главен път значи има и 60. Има ли 60 мотор от такъв калибар ще спре бързо особено, когато има видимост към колата. За да неможе да спре значи скоростта е била висока. Ясно е.

18

Анонимен

преди 4 години

И най-внимателния шофьор не може да предвиди, че моториста лети с 200-300 км/час и за секунда долита от някъде много далеч. Резултатът е както в случая. Невинен шофьор сега ще страда заради поредния моторист.

17

Хубенов

преди 4 години

Мотористите са точни водачи ,нищо че карат на високи скорости .Водачите на коли ! разни блейки , говорят си по телефони , правят се на състедатели седнали в колите ..И моята кола най - бързата е ! Аз съм най големия карач ...Трябва да се предприемат опреснителни курсове и да се заплащат !Така мисля аз

16

Хубенов

преди 4 години

И моторист и шофьор съм с 40 години стаж .До кога тези гламави водачи на коли ще избиват мотористите ?И винаги по същия начин - неправилна маневра и без поглед наогледалата . Предлагам парламента да приеме закон за опресняване на шофьоритес няблягане темата - мотористи на пътя и маневри на пътя.Курс да направят нещо като неделното училище едно време и да се заплаща по 50 - на лева .

15

Анонимен

преди 4 години

Завиващият не е нарушил правилата. Той няма как да знае, че мотористи лети с много над позволените до 60 км/час.

14

я гледай...

преди 4 години

До Анонимен 11 Съсипани са две семейства. Все пак моториста е мъртвия , без да има вина. Тия за 200-300 ги разправяйте на баба си.

13

Така е ..

преди 4 години

Пак засичане на моториста. Помощ , избиха ни кьорави шофьори.

12

Абе двуколесни

преди 4 години

Кой вИ е казъл, че има ляво извънредно платно за мотористи бе?Защо се движите по осовата линия?Защо не знаеШ, че ТВОЕТО МЯСТО Е НА 1.5 МЕТРА ОТ БОРДЮРА БЕЕЕЕЕ ?Колко семейства зачернихте бе ?Защо лавирате между колите?Защо сте в мъртвата зона?

11

Анонимен

преди 4 години

Нормално... МПС на 2 колела без абсолютно никаква защита на тялото на авантюриста... Какво друго да стане при удар или падане...Има си писти за моторите. Няма никакво значение кой е нарушил правилата, а се гледа крайният резултат, който в случая е необратим!