Снимка: Булфото, архив
fallback

Моторист е загинал в катастрофа в Казанлък, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал снощи в града, около 20:00 часа, на ул. "Козлодуй".

Кола е излизала от пресечка и мотористът се е ударил в нея. Тепърва ще се изяснява дали е карал с превишена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

М1

преди 4 години

И да продължа. Три от пресечки те не са обозначени с знак Г3 и какво следва? Че можеш да завиеш и на дясно срещу движението на улицата която всички си мислят за еднопосочна. При излизане обаче от пресечка със знак Г3-задължително на ляво водача трябва да се увери че освен от уж еднопосочна та улица която в дясно от него е пълна с паркира ли коли от близкия завод, трябва да гледа и за движение от ляво дали някой не се движи срещо уж обратно на движението. Помислете кой е виновен?

26

М1

преди 4 години

До всички които си чешат езиците тук. Лека му пръст на момчето. Но аз се помещава на тази улица на 30 метра от мястото на събитието. И съм там от 20 години. Само да ви кажа че след 18.00 часа се превръща в състезателна отсечка поради това че много от водачите мислят че, това е еднопосочна улица. Но не е така защото не е обозначена със знак Г1 а всички пресечки които са само отляво на движещи се уж еднопосочно имат знак Г3 задължително на ляво след знака.

25

Шофер

преди 4 години

Спираш на стопа с колата оглеждаш се имаш три секунди да се изнесеш ако мотора има 30 метра спирачен път с колко километра е карал и за три секунди колко километра е изминава това да не е писта. Отделно има Има и други участници в движението които като ги видиш даваш сметка че може да минеш и в тоз момент някой изпреварва с мотор който лети като изтребител.бях на стоп виждам колите че са далече минавам и за тях идва мотор който ги изпреварва е кой е виновен?

fallback