Снимка: МВР
fallback

Един от младежите, загинали при катастрофа късно снощи край Неделино, 26-годишният Мартин Караасенов, празнувал рождения си ден. Младежът е син на бившия кмет на село Долен Валентин Караасенов.

С него били още връстникът му Борислав Хаджиев и 23-годишният Огнян Сапунджиев.

Сигналът за инцидента е подаден около 22:20 часа. Зад волана на лекия автомобил "БМВ 320D" със смолянска регистрация е бил 26-годишният Борислав.

При движение с несъобразена скорост младият мъж загубил контрол над автомобила и се удря странично в насрещно движещия се микробус "Мерцедес 313Д" със смолянска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от Неделино, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Борислав и возещият се на задната седалка Огнян умират на място.

26-годишният рожденик Мартин е транспортиран във Филиала за спешна медицинска помощ в Златоград с критично състояние с черепно-мозъчна травма. Два часа по-късно той издъхва, въпреки усилията на лекарите да го спасят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Waffen SS

преди 4 години

Класическата физика ,както и два от дяловете И като Динамика и Кинематика не прощават-направо са смъртоносни.Никой не е над физическите закони.От човешките може някой да се спаси ,но от физическите -не

23

ШикагоЗавинаги

преди 4 години

Затова карам Бенц. Не бих се доверил на щайгите.Верно, че ми гори повечко, щото е 5.5 v8, но си заслужава( а и бензина падна под 3 кинта за галон)Ако имаше малко акъл момчето, или пък баща му, щяха да са ОКАма те избрали дизелак с малко моторче?!И после като се изakат срещу вентилатора и се почва: Ама защо стана така? Ама кой е виновен?

22

Реалист

преди 4 години

Понеже лекарската услуга в България е на ниво Сомалия в малките градчета, затова момчето не е оцеляло в болницата, въпреки късмета на пътя...

fallback