24

Waffen SS

преди 4 години

Класическата физика ,както и два от дяловете И като Динамика и Кинематика не прощават-направо са смъртоносни.Никой не е над физическите закони.От човешките може някой да се спаси ,но от физическите -не

23

ШикагоЗавинаги

преди 4 години

Затова карам Бенц. Не бих се доверил на щайгите.Верно, че ми гори повечко, щото е 5.5 v8, но си заслужава( а и бензина падна под 3 кинта за галон)Ако имаше малко акъл момчето, или пък баща му, щяха да са ОКАма те избрали дизелак с малко моторче?!И после като се изakат срещу вентилатора и се почва: Ама защо стана така? Ама кой е виновен?

22

Реалист

преди 4 години

Понеже лекарската услуга в България е на ниво Сомалия в малките градчета, затова момчето не е оцеляло в болницата, въпреки късмета на пътя...

21

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че трилъчевата звезда отново е доказала превъзходството си над самолетната перка.

20

До 22

преди 4 години

Не энам на какви хапчета си, но това е направо истински ужас!!! Съболеэнования на семействата на эагиналите!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Малките села в България и пътищата около тях са екстериториална единица по отношение на всякакъв обществен ред. Има най-много един полицай който всички го познават и нищо не прави. Само "ранга" в селското общество е определящ за правата ти, като най-високо си ако си от родата на кмета, след това ако си от родата на секретарката в кметството, ако си от родата на богатия тракторист или свиневъд и т.н.

18

Ali

преди 4 години

Местан е невинен!!

17

КАТ

преди 4 години

До АнонименИзобщо не ми е жал !! ... добре е, че шофьора на беса не е починал. За да загинат на място двама души представяте ли си с колко са карали ?

16

ПорЦелан

преди 4 години

Физичните закони не могат да се заобиколят с рушвет и връзки.

15

Анонимен

преди 4 години

Едва ли скоростта е била несъобразена, каквото и да означава невъзможното за дефиниране понятие "несъобразена скорост". Най-вероятно скоростта е била силно превишена, но понеже не е измерена с технически уред или по друг начин, не могат да го твърдят. Защо са се движели с висока скорост е ясно - защото от 30 години в България КАТ не работи и няма контрол за спазваенто на правилата. Световният опит отдавна е доказал, че правила се спазват само ако има контрол за спазването им.

14

Митев

преди 4 години

БМВ + син на местен дерибей+ алкохол ( Интересно , но не се съобщава за алкохолна проба както обикновено)+ нагло поведение=смърт. И защо да ги съжалявам? Едва ли и Бог би простил това затова не казвам: " Бог да ги прости".

13

Дедо

преди 4 години

Вие тука,из търновските села, да видите какво е...предполагам,че не е само тука,де -пият двет -три - четири и айде до магазина/кръчмата в съседното село.И.щото,нали,е само на 10-тина 15 км. и се юрват като не видели.И налис се познават с кмет,полицаи(кога ги има,де) и живота им е песен...ДА,АМА НЕ...Още по-лошото е,че роднини и родители ЗНАЯТ,АМА СИ ТРАЯТ!!!!

12

?

преди 4 години

Ех, защо не загина другия рожденик?!

11

Анонимен

преди 4 години

Толкова се самозабравят, че пропускат факта че с реплики от рода "Знаеш ли кой е баща ми", не мож излъга смъртта

10

Анонимен

преди 4 години

А така, другия път да му мисли!

9

Анонимен

преди 4 години

Не моа повервам, то... мотористите карат рисково. А това е БМВ! Не е мотор! Вероятно асфалта е кофти! Или някой моторист му е сякъл пътя!

8

Анонимен

преди 4 години

Виждам новината и си казвам - със сигруност участва БМВ. Отварям и се оказвам прав. Ти да видиш чудо. БМВ, чалга, питбул, силиконови жени - идеала на всеки бг батка. Жалко за погубените животи...

7

Анонимен

преди 4 години

почерниха живота на шофьора на микробуса... караш си и изведнъж БМВ се забива в теб...

6

Анонимен

преди 4 години

В това шуробаджанашко общество - това. Жалко, но факт.

5

Анонимен

преди 4 години

По селата и малките градове в България е нещо страшно. Само кражби, далавери, команчи, полицаи, държавни хрантутници и техните некадърни наследници вилнеят безнаказано. Добре че от време на време ги застига дългата ръка на съдбата.