Снимка: Булфото, архив
fallback

Тежка катастрофа с две жертви и сериозно пострадал стана на пътя Пловдив-Пазарджик тази сутрин, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът е подаден на телефон 112. Според първоначалната информация край разклон за с. Цалапица, в движещ се на заден ход тежкотоварен автомобил "Скания", се блъснало БМВ.

В резултат на удара на място са загинали 32-годишният водач на колата и 23-годишен пътник. В тежко състояние в болница е откаран друг младеж, на 22 години. И тримата са от Пазарджик.

Камионът бил управляван от 45-годишен мъж, няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Причините са изясняват в рамките на образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Anni

преди 5 години

Xora ne pisete gluposti stanaloto stanol ....ne pravete glupavi komentari beveta kniski neznam kakvo na staklotomu piselo nezna na koi prezidet imeto utidahasi 3 ma mladeji ostanaha deca bes basti na nakoi ...na nykoi daje i decata si ne vidyha gospot da dava sili na semestvataim..dali si s lada ili druga kola kato stane stava

16

Анонимен

преди 5 години

Запознат съм с случая от близо. Жалко за загиналите. Никой не заслужава такъв край. Съболезнования на семействата та и близките им. Но шофьорът на тира, наистина няма вина. Бил е напълно адекватен и пробите за алкохол и наркотични вещества го доказват. Няма как да върнем времето назад. Белята е станала. Нека има справедливост и правилно взето съдебно решение за шофьора.

15

Анонимен

преди 5 години

Шофьорът в този случай не е виновен. Според мен леката кола е виновна, защото тя се е блъснала в него. ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ!!

fallback