17

Anni

преди 5 години

Xora ne pisete gluposti stanaloto stanol ....ne pravete glupavi komentari beveta kniski neznam kakvo na staklotomu piselo nezna na koi prezidet imeto utidahasi 3 ma mladeji ostanaha deca bes basti na nakoi ...na nykoi daje i decata si ne vidyha gospot da dava sili na semestvataim..dali si s lada ili druga kola kato stane stava

16

Анонимен

преди 5 години

Запознат съм с случая от близо. Жалко за загиналите. Никой не заслужава такъв край. Съболезнования на семействата та и близките им. Но шофьорът на тира, наистина няма вина. Бил е напълно адекватен и пробите за алкохол и наркотични вещества го доказват. Няма как да върнем времето назад. Белята е станала. Нека има справедливост и правилно взето съдебно решение за шофьора.

15

Анонимен

преди 5 години

Шофьорът в този случай не е виновен. Според мен леката кола е виновна, защото тя се е блъснала в него. ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ!!

14

Анонимен

преди 5 години

Никъде,не пише че нямаш право да маневрираш на заден ако си пропуснал отбивкано има знак 60 за жалост не е била скороста тази а далеч по висока явно за да не успее да реагира жалко за младежите и за шофьора на камиона никой да не попада в такава трагедия!77825

13

Анонимен

преди 5 години

Не пише катастрофата да е станала на магистралата. Откъде ги изкопахте тази магистрала и заден ход на магистрала?

12

Анонимен

преди 5 години

БМВ - Бягайте Минава Въртоглав.

11

Анонимен

преди 5 години

Щом камион неможещи са видиш на магистралата, че да го блъснеш, значи не си много за шофьор ....кой знае кой му е продал книжката на този пишман шофер.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"На магистрала на заден ход..."---Защото не си виждал обратен завой на магистрала! Те тогава ще ти се изправят косите!И после "шофьора" обяснаваше, че другите карали "много бързо" и затова станала катастрофата.... Какво да добавиш повече...

9

1912

преди 5 години

Катастрофата не е станала на магистралата, а на стария път между Пловдив и Пазарджик.

8

Анонимен

преди 5 години

На магистрала на заден ход майко мила българската.За капак и БМВ с 140 влиза в отбивка.

7

Стратег

преди 5 години

Пак БМВ! Сега ще излязат герберите и ще кажат: Еми, ГЕРБ направи българите богати, само с БМВ-та джиткат. Джиткат, ама далече не стигат;))) Ако караха "Лада", жертвите щяха да са в пъти по-малко, определено;))) Но, според мен, за да спрат катастрофите по пътя, на българинът трябва да му се върне талигата;))) Така и магаретата, мулетата, катърите и конете няма да изчезнат;)))

6

Анонимен

преди 5 години

Много лош тоя камион, блъска хората.

5

Анонимен

преди 5 години

"Камионът управлявал 45-годишен мъж..."Ами така става, когато камионът управлява мъжа, а не обратното - мъжът да управлява камиона.

4

Анонимен

преди 5 години

Водачът на БМВ - то е бил срастен последовател на президент Румен Радев!На стъклото на БМВ - то е имало стикери с надпис "Румен Радев - Моят Президент!"Пълен срам!

3

Анонимен

преди 5 години

''Камионът управлявал 45-годишен мъж" - ГРАНДИОЗНО!!!

2

истината е...

преди 5 години

Щом е бил неспособен да види камион на пътя - явно няма място зад волана. Ама лошо все пак че са дали фира, по някой счупен крак щеше да им е достатъчен урок

1

dawidow

преди 5 години

пак ли пенсионери са направили катастрофата