fallback

Седемте рок баби на Казанлък са музикалните звезди, които вместо да ви запеят стари градски песни, ще ви изпълнят нещо от репертоара на Queen или пък Metallica.

"Нито народно ми ляга толкова, нито старо градско", обяснява Стефка от "БабсБг".

Ани пък била притеснена как ще изглежда, но пък свикнала. Така направили и останалите шест от състава.

Сформирането на бандата "БабсБг" обаче се случило след тежък кастинг. Явили се 60 кандидатки, а останали само седем.

Днес дамите вече репетират и работят по първия си албум.

Вижте ги във видеото на DW.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До комсомолец до 4абе, ***, мен са ме връщали от училище за нашивка на ейси диси през осемдесетте, ти ми говориш вафли. тебе били ли са те в милицията, че слушаш радио люксембург? от сцена за песен на блек сабат сваляли ли са те на трета минута? най вероятно не, щото "тогава" за тебе е 1992. прочие, пляски има съвсем нормален български аналог, товарищ. айде, легай си.

8

комсомолец до 4

преди 4 години

Не е вярно това, което твърдиш ти. През 70-те си слушахме каквото искаме и никой не ни закачаше. Тогава имаше всичко - и рок, и песни от европейски страни, за които сега младите дори и не подозират, че съществуват, и хубави руски песни, и китайски и всякакви. А сега само американски пляски, та да се чудиш американски щат ли сме или какво?!

7

Анонимен

преди 4 години

"Момчето " който ги менажира беш кандидат певец от мюзик айдъл 2. Много близък на Евгени Минчев , Стоян Петров СЕ КАЗВА ! По коя ли евро субсидия ги разкарва като телета горките старици?Неможа да стане нищо от него та поне кат един менажер да изкара някой левче за сметка на тия женички .

fallback