9

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До комсомолец до 4абе, ***, мен са ме връщали от училище за нашивка на ейси диси през осемдесетте, ти ми говориш вафли. тебе били ли са те в милицията, че слушаш радио люксембург? от сцена за песен на блек сабат сваляли ли са те на трета минута? най вероятно не, щото "тогава" за тебе е 1992. прочие, пляски има съвсем нормален български аналог, товарищ. айде, легай си.

8

комсомолец до 4

преди 4 години

Не е вярно това, което твърдиш ти. През 70-те си слушахме каквото искаме и никой не ни закачаше. Тогава имаше всичко - и рок, и песни от европейски страни, за които сега младите дори и не подозират, че съществуват, и хубави руски песни, и китайски и всякакви. А сега само американски пляски, та да се чудиш американски щат ли сме или какво?!

7

Анонимен

преди 4 години

"Момчето " който ги менажира беш кандидат певец от мюзик айдъл 2. Много близък на Евгени Минчев , Стоян Петров СЕ КАЗВА ! По коя ли евро субсидия ги разкарва като телета горките старици?Неможа да стане нищо от него та поне кат един менажер да изкара някой левче за сметка на тия женички .

6

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До ВЪПРОСтва са рок бабите от комсомола. сега нпо и още триста човека на държавна издръжка. те така

5

Munchen_DE

преди 4 години

До 4това не трябва да го забравяме, никога!Иначе да живее рока, още мнооого дълго \m/\m/

4

ВЪПРОС

преди 4 години

Това не е вярно - по времето на 1970-те Полицията е вкарвала такива дето слушат Рок в Белене и са ги давали на прасетата , тези как са оцелели ?

3

ШибиРиби

преди 4 години

На стари години за резил стават. Сега ако направят и едно турне някоя баба може и да се върне с надут корем

2

Анонимен

преди 4 години

Винаги ме радват такива свежи и позитивни новини:) Да са живи и здрави!

1

Боби

преди 4 години

Браво! Чудесни сте!! Черно яке, бяла фанелка и джинси - тва е най-гот.