Снимка: архив Investor Media Group
fallback

От утре катаджиите ще следят за сложени колани и шофиране след употреба на алкохол. Акцията ще продължи до 24 април.

Този път специален акцент ще бъде поставен към сводачите на мотоциклети. При тях ще се следи за правоспособност, използването на обезопасителни средства от самите водачи и спътниците им и правилното поставяне на регистрационни табели.

Според наредбата регистрационните табели на мотоциклетите се поставят само отзад, но така че да се осигури тяхната видимост и осветеност нощно време, припомнят от МВР.

При проверките на другите моторни превозни средства специално внимание ще сe обръща и на правилното използване на обезопасителни средства при превоз на децата.

Успоредно с това ще има и засилени проверки за спазването на скоростните режими

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Като ви спрат на пътя , за да няма Сега ко ши прайми , имате право да заснемете всичко на видео Вадите телефона и снимате Полицай няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Той се е съгласил да бъде сниман и контролиран като постъпва в МВР - Закон за МВР , чл 3 , ал 1 - ''Дейността на МВР се осъществява на следните принципи - т 3 Публичност и отчетност Бъдете активни граждани , не се оставяйте някакви примитивни държавни служители да ви тормозят на пътя

11

Анонимен

преди 5 години

"Според наредбата регистрационните табели на мотоциклетите се поставят само отзад, но така че да се осигури тяхната видимост и осветеност нощно време"А ся де. Моята Онда няма осветление на номера отзад. Да се разберат КАТ БеГе с Онда, защо не е предвидено на модела. Аз няма да внасям неодобрени от Онда промени по маторЯ, щото така по принцип не би трябвало да мина ГеТеПе. Интересно, че ЯкоМаха-та има осветление на номерЯ, досега даже не бях обръщал внимание.

10

Наблюдател

преди 5 години

От статията излиза, че трябва да внимавате за колани и употреба на алкохол, но спокойно можете да вършите други нарушения, защото за тях няма да проверяват.

fallback