12

Анонимен

преди 5 години

Като ви спрат на пътя , за да няма Сега ко ши прайми , имате право да заснемете всичко на видео Вадите телефона и снимате Полицай няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Той се е съгласил да бъде сниман и контролиран като постъпва в МВР - Закон за МВР , чл 3 , ал 1 - ''Дейността на МВР се осъществява на следните принципи - т 3 Публичност и отчетност Бъдете активни граждани , не се оставяйте някакви примитивни държавни служители да ви тормозят на пътя

11

Анонимен

преди 5 години

"Според наредбата регистрационните табели на мотоциклетите се поставят само отзад, но така че да се осигури тяхната видимост и осветеност нощно време"А ся де. Моята Онда няма осветление на номера отзад. Да се разберат КАТ БеГе с Онда, защо не е предвидено на модела. Аз няма да внасям неодобрени от Онда промени по маторЯ, щото така по принцип не би трябвало да мина ГеТеПе. Интересно, че ЯкоМаха-та има осветление на номерЯ, досега даже не бях обръщал внимание.

10

Наблюдател

преди 5 години

От статията излиза, че трябва да внимавате за колани и употреба на алкохол, но спокойно можете да вършите други нарушения, защото за тях няма да проверяват.

9

Готино

преди 5 години

Бъдете нащрек за Местан,че го пуснаха..

8

Анонимен

преди 5 години

Какви колани бе. Ако не бяха с колани приятелите ми щяха да са живи. Преди няколко години мои приятели пътуват с автомобил по Тракия в един момент влизат в красива дупка автомобила се преобръща по таван газовта бутилка гръмва и изгоряха живи докато си разкопчеят коланите. Колан никога няма да сложа с Ладата все с колани ли съм карал. 40 години съм зад волана нямам нито една катастрофа. Които летят с 180 или 200 да си вържат и главите ако искат с мойте 80 км не ми трябват колани.

7

са

преди 5 години

Вие ли сте смешни,те ли смешно ви подават инфо-то,не знам,ама те не правят ли това денонощно?!

6

aa

преди 5 години

а след 24 закриват кат ли кво

5

Анонимен

преди 5 години

хохо хо пак ще събират пари за празниците, нови закони трябват, нека да ги изкопират от белите държави, нямат право да те спират ако караш без да извършваш нарушение, а не да спират и да започват да търсят нещо, за което да ти искат 20лв... това е тормоз над гражданите

4

кафе с каймак

преди 5 години

Абе тия се побъркаха! То не бяха двуноги, то ня бяха триноги до вчера, а от утре- мотоциклетисти с колани! Супер, браво и най-вече умно! Вземете се в ръце и работете за тая държава, уважаеми държавници! Спрете с рестрикциите, а си вижте гъ-зЪм ос_рани! Както сте я подкарали, Народния Съд, дето 30 години ревете срещу него ще ви се стори розов сън в сравнение с това, дето ви очкава!

3

Шилето

преди 5 години

После ще мога ли да карам без колан и кусала?!

2

House M.D.

преди 5 години

Все сказаны слова, все сделаны дела и снова вместе на дороге мы с тобой. Время вдаль лететь, нет больше сил терпеть, когда ты в коже на коне, а конь стальной. Я не состарюсь никогда, в крови огонь, а не вода, а не по нраву я кому-то - мне плевать. Колса есть и есть друзья, горячий ветер и гроза, пока не сдохнем по дороге будем гнать! Пробил час - не остановишь нас, свыше контролю не бывать. Делай то, что по душе на свом стальном коне. Мы здесь, чтоб полночь взорвать! Каждый встречный неудачник

1

Пурко

преди 5 години

Значи на 25-и април ще се подкова хубоу,ще си резна коланите и юруш,еееех свобода!Абе тия от КАТ да не ги разформироват на 25-и?