Снимка: Булфото

След тежкия инцидент на разклона за с. Загорци, в който загина 6-месечно бебе, Лютви Местан изказа своите съболезнования в пост в своята Facebook страница.

Още по темата

"Покрусен съм! Изразявам най-дълбоките си съболезнования към близките", това написа лидерът на ДОСТ, който все още е задържан след катастрофата.

Инцидентът се случи вчера около 13:30 часа в района на "Маказа". Лютви Местан твърди, че е спрял на знака "Стоп" преди да се включи в движението.

Автомобилът на политика се е опитал да направи ляв завой и да се включи към основния път, когато последвал сблъсък с друга кола. В нея пътувало семейство с две деца от кирковското село Първица. В резултат на удара колата на семейството се преобърнала няколко пъти и паднала странично в близка нива. На място загинало бебето, а останалите трима са ранени. Бащата е настанен в отделението по травматология, а майката и другото дете са в хирургията на болницата в Кърджали. Няма опасност за живота на тримата.

Образувано е досъдебно производство за катастрофа по непредпазливост, завършила със смърт.
 

 

Коментари Напиши коментар

101

Георги

преди 1 месец

Незнам,дали някой е гледал какво се вижда от кръстовището,когато се включваш в главния път.Отляво,откъдето е идвало бмв-то е завой и няма много видимост и ако е карал с 110-120км/ч няма как да се види....Бебето според мен не е било в столче,ама те юе си кажат в съда...

100

Менто

преди 2 месеца

На турчин и на куче, вяра да нямаш! (арабска поговорка)

99

Втора легия

преди 2 месеца

На турчин вяра да нямаш, турчин вяра няма.!.
(Българска поговорка)