Снимка: архив, Булфото
Окръжната прокуратура в Кърджали ще реши дали да повдигне обвинения на Лютви Местан заради тежката катастрофа, в която загина 6-месечно бебе.

Още по темата

Тежка катастрофа на пътя за прохода "Маказа" погуби 6-месечно бебе

Лидерът на ДОСТ е задържан за 24 часа. Преди това той беше прегледан в болница, а алкохолните проби на шофьорите и на двата автомобила бяха отрицателни.

Инцидентът стана около 13.30 часа в неделя на разклона за село Загорско.

По първоначални данни до катастрофата се е стигнало след като колата на Местан тръгнала да се включва на главния път в посока Гърция.

Местан се е движел по път без предимство.

В блъснатата кола се е возело семейство. 6-месечно бебе е починало.

Всички останали са ранени. Бащата е с травма в кръста, а 9-годишното дете и 28-годишната майка са с комоцио, без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство за катастрофа по непредпазливост, завършила със смърт.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2019-04-15/lyutvi-mestan-e-zadarzhan-zaradi-katastrofata-pri-koyato-zagina-6-mesechno-bebe
 

Окръжната прокуратура в Кърджали ще реши дали да повдигне обвинения на Лютви Местан заради тежката катастрофа, в която загина 6-месечно бебе, съобщава Bulgaria ON AIR.

Лидерът на ДОСТ е задържан за 24 часа. Преди това той беше прегледан в болница, а алкохолните проби на шофьорите и на двата автомобила бяха отрицателни.

Още по темата

Инцидентът стана около 13.30 часа в неделя на разклона за село Загорско. По първоначални данни до катастрофата се е стигнало след като колата на Местан тръгнала да се включва на главния път в посока Гърция.
Местан се е движел по път без предимство.

В блъснатата кола се е возело семейство. 6-месечно бебе е починало. Всички останали са ранени. Бащата е с травма в кръста, а 9-годишното дете и 28-годишната майка са с комоцио, без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство за катастрофа по непредпазливост, завършила със смърт.

"Единственият шанс да не се случи това нещо, беше да не съм там", коментира трагедията Лютви Местан.Той отрече да не е спрял на знак "Стоп".

Разследването на инцидента продължава.
 

Коментари Напиши коментар

107

минаващ

преди 3 месеца

Преди 30 години предаваше народа си и изпращаше непокорните в Белене. Сега тръгна да убива деца-пелиначета. *** и убиец-това е Лютфи Местан. Който е тръгнал след него добре не е видял. Бил е продаден и предаден. Сега пък уби дете, въпреки това е и нагълдава изевления по медийте. Стана артист пезевенгина....Жалко за детето, жалко за семейството.Цял живот ще страдат и ще си спомнят с ужас за този ден и този мръсник-нехрни майко-убиец...

106

минаващ

преди 3 месеца

Драга *** не ми трийте коментарите. Недостойно е така...Този говори 30 години от трибуната на Народното събрание в България и аз го слушах. Оставете ме и аз да говоря малко за него-имам това право. И да ми триете коментарите и да не ги триете, няма да промените историческата истина,че този мръсник е предател на род и Родина. Това е. Който е изменил на ръката която го храни той получава и вечната АНАТЕМА на Всевишния-прокълнат е този на снимката горе. Прокълнат днес и във веки веков...

105

минаващ

преди 3 месеца

Ама така не може.Тъкмо преди ЕС изборите, щеше господинчо да си пълни джобовете от "безкористната и братска помощ" на майката Родина и сега какво? Няма да може да излиза извън страната? Ужас... А ожеше да си получи милиончетата както през 2017,да си ги гушне и с госпожа Местан да си купят още едно червено Пежо.Този мръсник е олицитворението на предателството,наглостта,кражбата,лакея лъжеца,лицемер подлеца,мръсника, к*венската душа.Този е олицитворение на онова,което все още не е описано с думи..