Снимка: архив, Булфото
fallback

В 13 часа днес ще бъде тествана сиренната система в няколко града в страната, съобщава МВР.

Тестовете ще са в Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Смолян, София, Враца и 30-километровия периметър около АЕЦ "Козлодуй".

Ще бъдат излъчвани сигналите за тревога и за край на тревогата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Команиз патреот

преди 5 години

Тревога!Става страшно!Спасявайте са!Турциа ни напада до часове!!!Къде си другарю Путин да ни спъсиш!

8

ПроСоТо

преди 5 години

добре,хубаво,айде да речем, че пробват сигналите.Но възниква въпроса:-"Какво следва,ако заплахата е реална?" ?!?!Има ли укрития?..Има ли някакъв,КАКЪВТО И ДА Е ПЛАН за действие в такива случаи?Хората инструктирани ли са какво да правят чувайки тия сигнали?!....Защо в пощенската ми кутия ВМЕСТО досадното "Вземи кредит от..Микрокредит ДА РЕЧЕМ,не получих и една листовка ,указваща КАКВО ДА ПРАВЯ,когато се подаде сигнала?!?!..Що за ..що за "НИЩОНАПЪН" е това?!?!

7

Nightborn

преди 5 години

Аз, пък прочетох че пускали сиренето в няколко града. Викам си, най-после иситнско сирене от мляко, а то било сирените. От какво ще ни предпазват тия сирени ? Ние и без война сме по-зле от Сирия и то вече 30 години. Ядем отрови, дишаме отрови, по ТВ гледаме отрови, от радиото се излъва отрова........ Де ги сирените срещу отровите, бе ? Къде са мерките срещу това ? Продадохте държавата на Левски на турция за без пари! Кой ще ви напада, а ?

fallback