fallback

Общ преглед
Топлото време дойде, а с него се откриха все повече дупки по българските пътища. Хората в Родопа планина решиха да помогнат на АПИ, запълвайки с подръчни средства зейналите трапове, стана ясно от Facebook групата на Община Ракитово.
Oще по темата


"Направи си сам" - с този призив излязоха на пътя гражданите. Те взеха лопата и чувал, пълен с пръст, за да затрупат образувала се дупка.

Работата не е отнела много време, но все пак резултати са видими. Въпросът е колко време ще издържи самодейният ремонт и дали е редно да се изпълнява от граждани, плащащи си местните данъци и такси?

Хората в социалните медии похвалиха работливите мъже и заформиха дискусия за вечния проблем с пътищата у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Anonimen

преди 5 години

Данък мпс или да се премахне за винаги или да седнат да си оправят улиците а не само магистрали да правят които след 6 месеца пак са в ремонт това държава ли е или гето на тарикати писна ми през два месеца да ходя по сервизи от тия улици 1 с 1 няма читава в европа сме били клошари

9

Анонимен

преди 5 години

Това което е направил с тази дупка няма да издържи и месец. Ако беше направил смес пясък и цимент щеше да изкара години. Аз пред блока съм запълнил 10 дупки метър на метър повече от 10 години не са мръднали. Въпроса е друг. Къде ни отиват мангизите от данъците глобите свинетките и тем подобни благинки. На кои в джобовете потъват. Докога си мислят сеяндурските тарикатчета че ще крадат, до края на света ли. Нее драги сеяндури няма да е до края на света в скоро време ще ви писеднат всички кражби.

8

Анонимен

преди 5 години

......... снимки, другарката държанка йончева :)

fallback