fallback

След като ученички се биха в Габрово и Ловеч, а в един от инцидентите се включи и преподавател, отново случай на насилие в училище.

Пловдивската районна прокуратура разследва случай на спречкване между две ученички.

Oще по темата
В полицията била получена информация, че десетокласничка от пловдивска гимназия е приета в спешен кабинет с порезна рана на гърба. След преглед тийнейджърката е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота.

При проверката е установено, че нараняването тя получила от своя съученичка, нанесла й удар с остър предмет в коридора на учебното заведение, пише "24 часа".

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се продължават разследващи и инспектор "Детска педагогическа стая" от районното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 5 години

През 80 те редовно се организираха големи улични боеве между училища или квартали. Присъствал съм на няколко, но няма да забравя боя Драстично махала срещу Люлин, на Лъвов мост, средата на 80 те, вериги, ножове, палки и камъни. Сеч. Това за тези дето не са живяли в соца.

60

Анонимен

преди 5 години

само *** се раждат вече

59

Анонимен

преди 5 години

Почти във всяко училище и клас има някое скромно момче или момиче което е бито от група злобари организирана от някой злобар ,защото нпкое момиче/момче може да хареса скромного момче или момиче а не него и евентуално да го помислят за сдухан а не за вожд на класа или няколкото седми,осми или там който класове са.Също така ако момчето го харесва момиче момичето може да организира другите и да го бият или да каже,че го е опипвало само и само за да го очерни същото е и ако си момиче.

fallback