Снимка: архив "Булфото"
fallback

Дирекцията на Национален парк "Пирин" и Планинска спасителна служба в Банско поставиха допълнителна временна маркировка, обозначаваща опасните участъци в близост до ски пистите в зона Банско, съобщиха от дирекцията на парка.

Oще по темата

Маркировката се поставя с цел безопасност на посетителите в парка и намаляване на зачестилите инциденти. Тя представлява опънато въже със закрепени флагове. То е поставено непосредствено преди забранения и опасен участък. Маркировката ще бъде отстранена след приключване на зимния сезон, пише БТА.

От Дирекцията на Национален парк "Пирин" припомнят, че карането на ски извън маркираните писти и трасета, определени с Плана за управление на Национален парк "Пирин", е абсолютно забранено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 5 години

Kompleksno chakane pred lifta...bulgarska inovacia kato kompleksno sedene na divanchetata pri nabludenieto na vhod izhod na gorivata i izgorelite gazove...

3

тЮлен АД

преди 5 години

Не е забранено, не лъжете. Забранено е да слагат лифтове и писти извън границите на концесията, а карането на ски извън пистите е абсолютно разрешено и безплатно.

2

lud

преди 5 години

а маркировката юлен спазват ли?

fallback