Снимка: Pixabay
fallback

39-годишен мъж от Монтана, страдащ от хронична бъбречна недостатъчност, е починал от усложнения след прекаран грип, съобщава "Фокус".

Oще по темата
Мъжът е бил приет по спешност в монтанската болница и след взет носо-гърлен секрет е потвърдено наличието на грипен вирус A(H1N1).

Заради придружаващото заболяване при него грипът е протекъл много бързо и с развитие на тежка дихателна и сърдечно-съдова недостатъчност. Болният е починал 1-2 дни, след като е приет в болницата, съобщиха от РЗИ-Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Духайте здраво Буя

преди 5 години

Просто свиквайте. Пари за здравеопазване няма. И няма да има. Така е в братската ни държава, наречена САЩ. Там десетки милиони нямат достъп до здравеопазване. За сметка на това богатите могат да си присаждат колкото си искат органи, могат да си почистват артериите и дебелото черво и така да живеят поне 200 години на днешните стандарти. Могат също да си правят пластични опетрации и да си присаждат коса, така че хора на 70 години да изглеждат като на 20, а бедните естестено да го д у х а т.

4

до 3

преди 5 години

Най-обикновен грип другия път!! Айде стига с твоята пропаганда, че всичко било нормално защитавайки индиректно Боко Тиквата! Това нещо може би излиза от лаборатория!? Няма човек който да не се съмнява в това че бил сезонен!

3

Анонимен

преди 5 години

Следите от някои от самолетите не са случайни, задържат се по 3,4 часа!!

fallback