5

Духайте здраво Буя

преди 5 години

Просто свиквайте. Пари за здравеопазване няма. И няма да има. Така е в братската ни държава, наречена САЩ. Там десетки милиони нямат достъп до здравеопазване. За сметка на това богатите могат да си присаждат колкото си искат органи, могат да си почистват артериите и дебелото черво и така да живеят поне 200 години на днешните стандарти. Могат също да си правят пластични опетрации и да си присаждат коса, така че хора на 70 години да изглеждат като на 20, а бедните естестено да го д у х а т.

4

до 3

преди 5 години

Най-обикновен грип другия път!! Айде стига с твоята пропаганда, че всичко било нормално защитавайки индиректно Боко Тиквата! Това нещо може би излиза от лаборатория!? Няма човек който да не се съмнява в това че бил сезонен!

3

Анонимен

преди 5 години

Следите от някои от самолетите не са случайни, задържат се по 3,4 часа!!

2

(-_-)

преди 5 години

Това е най-обикновен грип. Всяка година умират хора от усложнения. А, да създавате някаква психоза от смъртта на един хронично болен човек си е просто една злоупотреба с човешката тъпотия. Яхнали сте тая непросветеност като мягаре и какво? Едно голямо нищо. Безполезни новини - истинска подигравка с хората, които искат да научат нещо ново и полезно.. Всяка година стотици хиляди умират от грип.

1

Анонимен

преди 5 години

Нещо много *** тази година и то супер бързо се развива болестта.В Америка с население в пъти повече ит България годишно има 70 смъртни случай от грип. Тук само от новините за месец прехвърлихме стотина.Да не се окаже, че и лекарствата са ни други качество, също като с храните продавани от един и същи производител у нас и в Европа.