Снимка: Facebook
fallback

43-годишен е настанен в центъра за психично здраве в Пловдив, след като снощи е разхвърлял цветя и венци, поставени пред паметника на Стефан Стамболов на главната улица в града, съобщава в. "24 часа".

165 години от рождението на големия държавник бяха отбелязани вчера. Посегателството е извършено около 21:30 часа снощи, уточниха от полицията. Тогава на тел. 112 е подаден сигнал, на който са реагирали веднага служители от 2-ро и 4-то РУ в Пловдив.

Мъжът първоначално е отведен във второ районно, а в последствие и в психиатрията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Скептик

преди 5 години

Стамболов е първият мошеник управлявал България. Уж организатор, уж апостол, а като станело въстание ту се командировал в Цариград, ту в Букурещ. Като дошла Руската войска не бил глупав да ходи опълченец да се бие при Ст.Загора, Шипка и Шейново, а бил снабдител. Станал пекан администратор и забогатял. Установил контрол над поборническите пенсии. За сведение; майката на В.Левски останала без доходи с един син обесен, друг инвалид, се хвърлила в кладенец осъдена на гладна смърт. Паметник?

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимензащо психично болен? може би здрав и умен?умно *** - нема такова чудо :)Крадливо - да, те всичките са такива.

16

Анонимен

преди 5 години

Здрави, красиви, креативни и умни са драскащите и рисуващите по Паметника на Съветската Армия.

fallback