Снимка: iStock
fallback

Продукти:

  • 6 твърдо сварени яйца
  • 100 г шунка
  • 1/2 малка глава червен лук
  • 1 с.л. дижонска горчица
  • 2-3 с.л. майонеза
  • сол, черен пипер на вкус
  • няколко стръка магданоз
 
Приготвяне:
 
Сварете и обелете яйцата. Сложете ги в голяма купа и ги намачкайте с помощта на вилица. Може и да ги рендосате. Прибавете към тях нарязаната шунка, лука, магданоза, майонезата и дижонската горчица. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

изперкел

преди 5 години

аз ям най-качествената майонеза - напълно органична и без хидрогенизирани растителни мазнини.

7

Анонимен

преди 5 години

Дразнещо елементарна рецепта! Не използвайте майонеза!! Тя е вредна - съдържа хидрогенизирани растителни мазнини. По-добре дресинг от зехтин и горчица. Може и с пресен босилек към магданоза.

6

месояд

преди 5 години

сега си направих, сложиш 300 грама шунка, 12 яйца и една кофичка майонеза, вече я изядох, леко предястие към свинските пържоли...

fallback