8

изперкел

преди 5 години

аз ям най-качествената майонеза - напълно органична и без хидрогенизирани растителни мазнини.

7

Анонимен

преди 5 години

Дразнещо елементарна рецепта! Не използвайте майонеза!! Тя е вредна - съдържа хидрогенизирани растителни мазнини. По-добре дресинг от зехтин и горчица. Може и с пресен босилек към магданоза.

6

месояд

преди 5 години

сега си направих, сложиш 300 грама шунка, 12 яйца и една кофичка майонеза, вече я изядох, леко предястие към свинските пържоли...

5

свинята

преди 5 години

аз с по-малко от 12 яйца и 200 грама майонеза те я правя, щото иначе не ми стига за едно ядене.

4

до 3

преди 5 години

да си чувал случайно, че холестерола е полезен или щото немаш нищо у тиквата, верваш на медийни учени?!

3

Анонимен

преди 5 години

Холестеролна бомба.

2

Анонимен

преди 5 години

Това е всичко друго, но не и салата. Свари си яйцата, нарежи си шунка и си яж, хем по-лесно, хем по-полезно.

1

Анонимен

преди 5 години

Що наричате тия тлъсти мазньочи салата??!!