Снимка: архив "Булфото"
fallback

До две години затвор или поправителен труд грози габровка, опитала да внесе в Съдебната палата в града амфетамини и марихуана.

Oще по темата

На 18 януари в Районното управление в Габрово е получен сигнал от служители на съдебна охрана, че при извършена проверка на входа на съда, в личния багаж на 23-годишна местна жителка са установили наличие на забранени вещества, съобщават от ОДМВР - Габрово.

От проведените процесуално-следствени действия е установено, че жената е придобила и държи бяло прахообразно вещество с тегло 26.4 г, което при направения полеви наркотест реагира на амфетамин, както и 3.2 г зелена суха листна маса, дала реакция на марихуана.

По случая в районното управление на полицията е образувано досъдебно производство по чл.354А, ал.3, т.1 от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

А

преди 5 години

Интересно защо не се е нашмулила и напафкала и тогава да отиде ,да не оставя нищо което да намерят йахахах

7

extremist

преди 5 години

С марихуана и амфети. Така отиде в съда габровка! - Е И ; В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ДЪРЖАВИ ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ. САМО ТУКА Е ТАКЪВ ЩОТО ЦАЦАРОВ ТРЯБВА ДА ОТЧИТА ДЕЙНОСТ ПРЕД ЕК

6

batmario

преди 5 години

В нашият съд също работят амбициозни охранители...Щастието да влязат в някои от районните е голямо предизвикателство и те газят през трупове/и да стане комерсиален/това желание...иначе за ко му пука...Сигурно е отишла да си вади свидетелство за съдимост и серджанта ВИДЯ ТОЗ ТЕЛЕВИЗОР...и заигра бате карате...

fallback