Снимка: bgonair.bg
fallback

Въпреки че от 1 януари трябваше да влезе в сила електронната винетка, продължават проблемите със закупуването й на някои от граничните пунктове.

Oще по темата

Заради това на "Дунав мост" се заформиха огромни колони от леки и тежкотоварни автомобили, които не могат да си купят винетка и да продължат пътя си, разказва Bulgaria ON AIR.

Това за камионите означава, че излизайки от граничния пункт, рискуват да бъдат глобени, защото тежките возила нямат право да влизат в града.

"Само тука има проблем и на "Лесово". Само в Бългрия ги има тия проблеми. Тука сега ще търсим в Русе електронна винетка. Ще хващаме такси, за да търсим винетка", възмути се Джевдет Али от Кубрат, който пътува с камион от Унгария.

Припомняме ви, че санкцията за превозно средство без винетка е в размер на 300 лв. Очаква се устройства за закупуване на електронна винетка да бъдат доставени на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Утре се очаква премиерът Бойко Борисов да се срещне с представители на Сдружението на общините и да се вземе решение за кои пътища ще трябва винетен стикер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Анонимен

преди 5 години

Ох боже, дай на простия да се обслужва електронно и той ще ти изяде сапуна. Защо да се учудвам та хорицата не могат да се оправят с една машинка за тоалетна хартия в градските тоалетни, с часове се мотат около ПОС - терминал защото не знаят кое копче да натиснат.Как да работят терминалите ако поне пет екземпляра са ги мотали докато им видят сметката.Казвам го защото имам наблюдения.Докато се научим ще видим сметката на още доста термимали за е - винетки.Народът има нужда от време.

88

Анонимен

преди 5 години

Възраждане ?? И тия ли от правоверната БКП са се "възродили" ????

87

Бгъз

преди 5 години

Гласувах за Възраждане и пак ще го направя, препоръчвам същото и на мрънкачите "няма за кой". Дадохте шанс на какви ли не доказани отпадъци, на някой даже три пъти, направете го и за тези по същата ви логика.

fallback