Снимка: Кадър БНТ
fallback

Мъж от Сливен рани трима полицаи при опит да бъде задържан след буйство в автобус.

Инцидентът е станал снощи, когато 25-годишният мъж се е движил в пътнически автобус по линията Сливен - Стара Загора. Мъжът счупил едно от съклата на превозното средство и скочил на пътя.

Oще по темата

Веднага след случката до органите на реда е бил подаден сигнал, а на място са пристигнали служители на полицията.

Полицаите опитали да задържат мъжа, но тогава били нападнати с нож. Двама от служителите на МВР са порязани, а другият е с рана в крака.

Полицаите са били настанени в болница и след оказана им медицинска помощ, са били освободени за домашно лечение, съобщават от БНТ.

Предстои на арестанта да му бъде направена психическа експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

до 21

преди 5 години

Ти си със дежурния си въпрос ,всеки път едно и също питаш --е няма кой да разреши на полицията в мирно време да стреля и да убива ,това че тримата полицай са наранени говори за това, че нямат помощни средства електрошокове ,спрейове и какво ли още не има в арсенала --не е необходимо да бъде убит човек в случая.

21

Ха-ха

преди 5 години

Тия,дето ловят бездомните кучета май са по-добри в професията от полицаите.Всъщност законът за кучетата е по-подходящ за престъпниците-улавяне,обезпаразитяване,кастриране и пускане.Щото сега и без друго ги пускат,ама ако бяха и кастрирани-по-друго щеше да е.Особено за един специфичен етнос....

20

Просто питам

преди 5 години

Как щеше да завърши този инцидент в USA?

fallback