Снимка: BulFoto

Полицай е ранен, след като се отзова на сигнал за буйстващ пътник в автобус.

Още по темата

Действието се разигра на изхода на Стара Загора около 16 часа. Рейсът се движел по междуградска линия от Стара Загора за Сливен.

Пътникът започнал да буйства, шофьорът спрял и подал сигнал на 112. Според "Дарик" въпросният мъж счупил стъкло на автобуса в движение и скочил на пътя.

Отзовалите се на място полицейски екипи се опитали за укротят и задържат буйстващия. Той обаче извадил нож и нанесъл порезна рана по лицето на един от полицаите. Не се съобщава дали с нож или някакъв друг остър предмет.

Пострадалият е откаран в центъра за спешна помощ в Стара Загора, където му е направен преглед и е освободен.

Нападателят е задържан за 24 часа. Той е 25-годишен мъж от Сливен.

Маскиран и въоръжен мъж е нападнал лекар с пластмасов пистолет в София,  това съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал към 18.20 часа в сграда на бул. „Македония“.

Според първоначалните данни, непознат е позвънил на вратата на медицински кабинет в сградата. След като отворил, лекарят бил нападнат от маскиран и въоръжен мъж, който му нанесъл удари с пластмасов пистолет. На виковете на доктора реагирали съседи, които задържали нападателя и повикали полиция.

Служителите на реда задържали на място 64-годишен софиянец, криминално регистриран, който е отведен в Шесто РУ-СДВР. Предстои изясняване на обстоятелствата по случая и мотивите, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase