Снимка: архив "Булфото"
fallback

Мъж, застрелял с въздушна пушка кучето на съсед, е задържан в Пазарджик, съобщиха от МВР.

Случката се разиграла в петък вечерта на улица в село Алеко Константиново.

Oще по темата

41-годишният В. Д. се прибирал със съпругата му към дома им, когато кучето на съседа му И. П. изскочило пред тях на улицата и започнало да ги лае.

Това вбесило Васил, който след като оставил жена си в къщата им, взел от там законно притежавана пневматична пушка и прострелял животното. В резултат на това кучето е починало.

Извиканите на мястото полицейски служители от Пазарджик, са иззели пушката и са задържали нейния притежател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

Далеч не всички кучета са толкова мили,, като това на снимката.

23

Бай Гого

преди 5 години

Не знам на какво налитат животните, не знам дали този човек утре може да простреля друг човек!!! Знам само че е жалко, толкова пари се пилеят за организации и органи, защитаващи правата на животните, а в същото време на хората им се налага да се оправят сами с опасни твари и техните стопани. Как може да разсъждавате така? Човека е застрелял кучето, а е трябвало да застрелят безхаберния му и безотговорен стопанин. Можело утре да простреля някой??? Ами можело е и кучето да изяде някое дете!!!

22

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Ох...Не е баш така.Полицията не лови кучета, тя ме защитава. Така че се обажда на кучкар и идва макс бързо, за да ме защити. Може да застреля кучето, ако е много агресивно. А собственика плаща всичко. И кучкаря. И туй струва скъпо. Много скъпо.

fallback