24

Анонимен

преди 5 години

Далеч не всички кучета са толкова мили,, като това на снимката.

23

Бай Гого

преди 5 години

Не знам на какво налитат животните, не знам дали този човек утре може да простреля друг човек!!! Знам само че е жалко, толкова пари се пилеят за организации и органи, защитаващи правата на животните, а в същото време на хората им се налага да се оправят сами с опасни твари и техните стопани. Как може да разсъждавате така? Човека е застрелял кучето, а е трябвало да застрелят безхаберния му и безотговорен стопанин. Можело утре да простреля някой??? Ами можело е и кучето да изяде някое дете!!!

22

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Ох...Не е баш така.Полицията не лови кучета, тя ме защитава. Така че се обажда на кучкар и идва макс бързо, за да ме защити. Може да застреля кучето, ако е много агресивно. А собственика плаща всичко. И кучкаря. И туй струва скъпо. Много скъпо.

21

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Както се сещате аз не живея в Бг.Ако ме лае куче дигам телефона на полицията и ги питам кво да правя. Те ми дават съвет да се кача на дърво и до 5-10 мин идват. Хаащат кучето и ако няма нашииник - в приют. Ако има - собственика го глобяват и плаща идването на полицейската кола.Идването на колата е около 200 лева, а глобата е към 300. Туй е първия и най-лек вариянт. Иначе има рецидив и един куп други неща. Ако два-три пъти и различни хора се оплачат могат да го задължат да махне кучето и много$

20

Анонимен

преди 5 години

Елементарно, защото няма никакви доказателства за това, че се е отбранявал. Просто се е прибрал, взел си е пушката, излязъл е отново и е разстрелял куче. Да видим какво ще предложат съдилищата като обяснение.

19

Анонимен

преди 5 години

Е, защо го задържат, човека се отбранява. Тия песове дотегнаха на всички. Много добре е постъпил. Значи в кланицата може да се трепат "хуманно" ***, а тука тва било нехуманно. А, недейте така.

18

Иван

преди 5 години

Мен редовно ме гонят кучета спускащи се на пътното платно и застрашаващи движението.Аз съм с велосипед с дисаги и захапване за тях ме дисбалансира опасно!Захапван съм за обувката,глезена и прасеца. Тогав носех странни дънки с двоен плат отзад до коляното. Това ме запази но имах страхотна синина и куцах близо месец.Веднъж ме захапа само за панталона едно куче на тротоара и се прибрах така с раздрани панталони.Случи се на обрасъл с трева и занемарен тротоар. По него не минава никой и кучето се

17

Мен

преди 5 години

Хаха неандерталците били и тънкообидни :) Нали знаете, че в сравнение с вас някои хора са постигнали много повече от миене на чинии. Ама всъщност няма как да знаете. Утре на улицата тоя "мъж" като реши, че сте го погледнали накриво и ви отстреля и вас, тогава ще видим дали ще сте толкова отворени.

16

Анонимен

преди 5 години

Щом и миячите на чинии започнаха да правораздават в коментарите, значи държавата е на прав път!

15

гражданин

преди 5 години

При партия герб е така нито сме свободни нито има демокрация *** и кучетата имат повече права...............

14

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми, къде живееш! Добре, че сме се отървали от теб.

13

Мегавъзмутен

преди 5 години

Защо собственикът на кучето не е задържан заради безотговорното си поведение? Причинил е най-малко стрес и реална заплаха за здравето на своите съграждани. А човекът, който е защитил семейството и в последствие останалите хора на улицата е задържан и сочен като виновник? Докога ще органите ще разсъждават първосигнално? Това не е никаква справедливост! Вместо благодарствено писмо от кмета, човекът е арестуван. Made in BG.

12

българ

преди 5 години

И мен една котка ме замялка и и одрезах главата и я сложих на коткарката къдет ги храни пред вратата

11

Мен

преди 5 години

Точно заради хора, които са писали повечето коментари тук, не живея в БГ вече. Прости, ***, та вдлъбнати неандерталци, за които е нормално някой да стреля, щото го залаяло куче. Утре може тоя да се издразни от дете. Така ли се решават проблеми? Заслужава да лежи в затвора, че да му дойде акълът. Но разбира се в БГ това няма да стане и затова още такива *** ще се изявяват.

10

baiko ne e e

преди 5 години

kyIMAM JMAM KY4E KOETOO IMAM KY4E KOETO ME OBOJAVA NO ZA SASEDITE E YBIEC 4eto si e ky4e ima past ysta kato dejva i ne se znae koga 4e se 9dosa TOVA E JIVOTNO

9

Анонимен

преди 5 години

Комшии са ми кучето е питбул и много лошо лае и напада всичко квот се движи

8

Наблюдател

преди 5 години

Добре, че куче с пушка не е застреляло мъж.

7

Плъхозащитник

преди 5 години

До бай ганюГаню, не изопачавай истината. Според текста, В.Д. се прибирал със съпругата си, когато "кучето е изскочило пред тях на улицата и започнало да ги лае." НА УЛИЦАТА!И никъде не пише колко голямо е кучето и дали е безопасно.

6

WTF

преди 5 години

Добре е направил.

5

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюЧукча не читатель - чукча писатель. Излязло е на улицата и ги е облаяло. Оставаше да чакат и да ги захапе и тогава да се жалват в съда.