Снимка: Reuters

18-местната бяла лимузина, с която е изписано бебе от врачанската болница, предизвика истински фурор в социалните мрежи.

Лавина от коментари предизвикаха кадрите от радостното събитие, които се появиха и във Facebook.

Появата на младенец с юнашки размери явно е зарадвала много две ромски фамилии, които решили изписването му да бъде впечатляващо, пише "Монитор".

Още по темата

Затова съпругът и роднините на 17-годишната родилка от село Малорад, дошли да вземат майката и новороденото с бяла лимузина "Хамър".

24-годишният татко Вени събрал очите на пациентите и персонала като пристигнал в сряда пред болницата с бляскавата кола и огромен букет цветя, за да прибере любимата и синът им, който се родил цели 4.2 кг.

Колата била толкова голяма, че едва се побрала в паркинга на здравното заведение. След като бащата поел бебока, фамилията потеглила към родното му село Лесура, където ще го отглеждат.

Според местни хора семейство Кънчови са могли да си позволят такова луксозно изписване, защото са работливи и заможни хора. Те имат фурна за хляб и магазин в центъра на селото.

Коментари Напиши коментар

42

от сидниАав$тралия

преди 4 месеца

статия за бяла лимузина, но снимка на черна, мястото в Враца, но на снимката китайски йероглифи и китайки.
Кое е вярното? Текста ли, снимката ли? Абе вие сте най големите тАпиpи в цялата гилдия, вече се изождате както искате в тоя пробит сайт. Защо и ние тогава да не го правим а?

41

Анонимен

преди 4 месеца

Dai boje povece romceta za dane izcezne bilgariya dae jivo zdravo i dogona pak

40

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 33

Снимката е на въпросния автомобил. По грешка са публикували негатива.