41

от сидниАав$тралия

преди 5 години

статия за бяла лимузина, но снимка на черна, мястото в Враца, но на снимката китайски йероглифи и китайки.Кое е вярното? Текста ли, снимката ли? Абе вие сте най големите тАпиpи в цялата гилдия, вече се изождате както искате в тоя пробит сайт. Защо и ние тогава да не го правим а?

40

Анонимен

преди 5 години

Dai boje povece romceta za dane izcezne bilgariya dae jivo zdravo i dogona pak

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Снимката е на въпросния автомобил. По грешка са публикували негатива.

38

Анонимен

преди 5 години

Ще го обрязват ли? То май беше характерно за мусулманите- подострят ги като моливчета.

37

Анонимен

преди 5 години

Да им е живо и здраво. И да го научат на български език, а не на някакъв незнаен, неразбираем и неизползван ромски език. Да го научат на труд още от дете. И да бъде истински българин и да се гордее с това.

36

РАЗУМ

преди 5 години

От 16 години може да се жени момичето с разрешение на родителите -елементарни работи не знаете ,а иначе да плюете знаете. Още един неудачник на който са му виновни ромите . Работят хората ,а не са на соц помощи ,по тези крайща има много работни роми ,които си изкарват парите както почти всички у нас.Тъй ,че не виждам нищо лошо в това ,че искат и могат да си позволят лимузина. Тъй разбират нещата -тъй си харчат парите.

35

Анонимен

преди 5 години

Е и голяма работа вече 100 лв под наем и вече дъвка в устите,а управниците ви оправят от за... а вие завистливите се занимавайте със глупости.

34

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Баш,Баш .... с пожелания скоро и на жълтите павета и Баш Бойко кръстник - баш с три апартамента като на Горанов.... един декър в Лозенец - да има място за ръченица и гьобек

33

от векове

преди 5 години

Най-важното е че при тях е традиция да не се работи!

32

WTF

преди 5 години

Който краде, не трябва да работи.

31

анонимен

преди 5 години

Честито ! Поредното ***! А ти Българино. Продължавай с "лъжливите опити"! Тая си "минал" Оная си "минал"! Много важно коя си минал! Спомени само остават! А рода? -:( И после що се обезлюдявала България?

30

Ум

преди 5 години

Въпрос - родилка 17г, значи е забременяла поне на 16г. Какъв е закона в БГ спрямо непълнолетни и искам да знам дали са женени.Иначе новината направо цепи а тези и двамата не са с много високо IQ.

29

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има снимката на статията със статията? Можехте напримерно да сложитя снимка с мост или покрив на сграда, щеше да пасне на статйката ви

28

Анонимен

преди 5 години

Поредния професор, лекар или може би депутат се е ридил, ура.За следващите 80г този кърлеж ще смуче а вие ще плащате ...Ако се замислите е доста тъжна новина.

27

Анонимен

преди 5 години

Бяла?

26

Анонимен

преди 5 години

До Ескимос"Спрете да се делите на роми и българи..."---А, ти защо се делиш "на ескимоси"? :) Искаш да живееш само сред бели неща, нали?Бели ледове, бели мечки, бели нощи, бели роми, бели лимузини......чакай, че нещо се увляко :)

25

Анадъмо?

преди 5 години

Татко Вени прибрал любимата си... Абе тия брак имат ли и не бяха ли на социални помощи, инак три дена сватба правиха ама подпис няма... Тяхна си работа, ако щат и със совалка да го вземат, ама щом имат пари да плащат този цирк и тридневни сватби, то за какви социално слаби говорим...а нищо чудно и да се водят инвалиди и пенсия да взимат...

24

Анонимен

преди 5 години

Защо триете коментари, които не нарушават "Условията за ползване"?Насила карате хората да ви наричат с епитети, употребявани за индивиди с "нестандартна" ориентация.Нормално е, четящ публикациите, да коментира и неточностите в материала.

23

Смирен депутат

преди 5 години

Е тая е майка няма 18г.Бащата да заминава директно към ловешкия затвор.

22

Мюмюн

преди 5 години

Слабо ме интересуват лимузините, по ме интересува колко здравни осигуровки са внасяли тия *** в НЗОК. И кой е платил израждането на поредната ***? Благодаря!