fallback

Предложение за брак след половин век съвместен живот. Историята е от горнооряховския квартал Калтинец, а главните герои са семейството на Гълъбина и Христо Христови. Те започват да пишат своята обща история преди 50 години.

Бързо след като се запознават стават семейство пред обществото, но до мечтаната голяма сватба така и не се стига.

Животът им бил низ от предизвикателства, изпитания и трудности, но и двамата са категорични, че нито за миг не са си представяли да бъдат един без друг, разказват те пред Bulgaria ON AIR.

Казват, че тайната на дългия семеен живот не крие не само в любовта, но и в способността да се правят компромиси и да се прощава.

Половин век по-късно, след 2 деца, 3 внучета и редица изпитания, в живота на Гълъбина идва моментът, за който тя години наред си е мечтала – Христо ѝ предлага с пръстен да се бракосъчетаят.

Преди дни двамата си казаха официално да в ритуалната зала на Горна Оряховица. Днес двамата, поглеждайки назад, са благодарни за живота, който са имали.

Най-голямата им радост са децата и внуците и признават, че двамата се обичат все повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

БГ

преди 5 години

Гледах ги преди малко по ТВ. Гьотюря от 80те%. Да са живи и здрави.

12

софиянке,

преди 5 години

Нима искаш да кажеш, че подписа е нещо добро?!! Уау!!!! Нима бе

11

Софиянка

преди 5 години

И нещо добро да се случи, то българина трябва да оплюва. Важно, че са заедно, а тези с подписите се изпържват, мъжа не се интересува от децата типично по български но с подпис. Евала на всички дето са се изказали отрицателно. На младоженците желая колкото без брак толкова години с брак.

fallback