13

БГ

преди 5 години

Гледах ги преди малко по ТВ. Гьотюря от 80те%. Да са живи и здрави.

12

софиянке,

преди 5 години

Нима искаш да кажеш, че подписа е нещо добро?!! Уау!!!! Нима бе

11

Софиянка

преди 5 години

И нещо добро да се случи, то българина трябва да оплюва. Важно, че са заедно, а тези с подписите се изпържват, мъжа не се интересува от децата типично по български но с подпис. Евала на всички дето са се изказали отрицателно. На младоженците желая колкото без брак толкова години с брак.

10

Кольо

преди 5 години

Да си прощават, вика, ами за това не ти е предлагал, а чак сега. То е ясно. Ама хайде, живи и здрави.

9

хх

преди 5 години

Като не била могла тогава да си мечтаела понеже били шестима, демек нямали пари, сега аджеба колко ви излезе мечтаната сватба, по-малко ли??

8

Анонимен

преди 5 години

Абе, какво лошо има след като 50 г. си се грижил за човека до теб да си осигуриш старините. Прав е 6 . Не виждам с какво ви подразни

7

Анонимен

преди 5 години

И аз мисля, че са сключили брак за да може единият да получава част от пенсията в което няма нищо лошо. След толко години любов и разбирателство дано не развалят всичко с този законен брак.

6

Анонимен

преди 5 години

Да са живи и здрави.

5

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма ще живееш без брак ама друг път. Задължаваха ги да сключат брак или да не живеят заедно.

4

Анонимен

преди 5 години

Добре са си направили сметката. Ако някой от тях е тръгнал да умира другият "преживял съпруг" не може да вземе 26% от пенсията на починалия, ако нямат брак!

3

Що за репортер?

преди 5 години

Вземете кажете на журналистката да си оправи тембъра. Като им разказва историята все едно ги жени, а като им взема интервю все едно е на раздумка в някое село...

2

бай Тъпчо

преди 5 години

По наше време, да си прибереш жена, да ти роди деца и да не са ожениш за ней, си беше срам голям, и баща ти и *** щеха са отрекат от тебе.Та как тъй, тия хора толкоз годин тъй са карали бе.То все пцуваме минганите, че не са женат и самотни майки са водат и пари смучат, ама и наште дяца са същите, та и бетер тех...Виж ги-артисте, певци и джурналя-все заможни хора с акъл, ама и те не са женат ами ей тъй си я карат и раждат деца дето трябва ги припознават, та баща да им се води.Срамна работа!

1

анонимен

преди 5 години

Остава да покаже и чаршафа след пъвата нощ на венчавката.