Щастливият екскмет Георги Георгиев. Снимка: Монитор
fallback

Кметът на врачанското село Бъркачево Георги Георгиев хвърли оставка и подкара ТИР.

Общинската избирателна комисия в Бяла Слатина прекрати пълномощията му, но частични избори в селото няма да се провеждат.

Според закона това е възможно, тъй като до редовния вот остава по-малко от година, пише в становището на комисията.

От своя страна общинският съвет в Бяла Слатина също се е съобразил с оставката и се е възползвал от правото си да назначи заместник на Георгиев. Така на овакантения от него стол сяда съпругата му Благовеста Борисова, която е била касиерка в белослатинска кабелна телевизия. Тя ще остане на поста до местните избори догодина.

А вече бившия управник, който не довърши втория си мандат, споделя пред "Монитор", че сега за месец изкарва пет кметски заплати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Типичен тираджия кай... Пич, аз изглеждам доста по - зле, но говоря 4 езика освен българския(не знам турски), а ако седнем да си мерим математиките, какво да ти кажа - бивш републикански съм... Колко требе да си неумен за да пускаш постове като твоя тука? Навярно много ;)))

7

Анонимен

преди 5 години

Преди години може да е била касиерка, но в последно време е служител на Общината и логично заема кметския пост.

6

Пламен

преди 5 години

Гледайки снимката - ТОТАЛЕН Тир-аджия, твърд електорат на ГРОБ. Поне по един костюм да им купуваха влсатта. Той пък пържи риба на язовира, ще го изпръска с мазнина. Абе и това не става... Те затова врачане м ги викат "келеметор".

fallback