8

Анонимен

преди 5 години

Типичен тираджия кай... Пич, аз изглеждам доста по - зле, но говоря 4 езика освен българския(не знам турски), а ако седнем да си мерим математиките, какво да ти кажа - бивш републикански съм... Колко требе да си неумен за да пускаш постове като твоя тука? Навярно много ;)))

7

Анонимен

преди 5 години

Преди години може да е била касиерка, но в последно време е служител на Общината и логично заема кметския пост.

6

Пламен

преди 5 години

Гледайки снимката - ТОТАЛЕН Тир-аджия, твърд електорат на ГРОБ. Поне по един костюм да им купуваха влсатта. Той пък пържи риба на язовира, ще го изпръска с мазнина. Абе и това не става... Те затова врачане м ги викат "келеметор".

5

Анонимен

преди 5 години

Като не се урежда със закон МЕСТНАТА ВЛАСТ ДА Е ФИНАНСОВО САМОСТОЯТЕЛНА всеки кмет ще бяга. Спускат му само заповеди от партии, които прибират парите , а народа плаща ли плаща.

4

Анонимен

преди 5 години

То големия келепир-селски кмет на 800 човека,не му завиждайте,ако беше хубаво нямаше да се юрне по пътищата и да си остави семейството.

3

Анонимен

преди 5 години

на стола сяда съпругата му------------------------------------Те за вицепремиер назначават любовници, вие за някакъв селски кмет сте се закъхарили!?!А иначе решението му е правилно - като селски кмет е вземал максимум 800лв., с ТИР - а ще докарва по 2000 евро чисто

2

сигурно

преди 5 години

От герб може и кучето му да сложат за кмет !!

1

Анонимен

преди 5 години

Ужас...на негово място идва жена му,бивша касиерка от офис за кабелна телевизия..после защо в България цари корупция....ми то тя е навсякъде бе,щом има някой,който да приема такива работи!