Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Възрастна жена от Бургас се оплаква, че е принудена да гладува и проси, защото роми крадат пенсията ѝ. Разказва, че не веднъж се оплаквала в полицията, но органите на реда бездействали.

Срещаме 85-годишната Надя на път за дома ѝ в бургаския комплекс "Меден Рудник". Разказва ни, че за пореден път ѝ задигнали пенсията, предаде Bulgaria ON AIR.

Жената не крие, че проси и разчита на добрината на хората.

Пред блока обаче ни посрещат възмутени съседи на възрастната жена. Казват, че от две години тя ги подлагала на системен тормоз.

От полицията в Бургас заявиха, че са правили проверка по няколко сигнала на възрастната жена, но жалбите ѝ са били неоснователни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Анонимен

преди 5 години

Може запада да живее чрез експанзии и ние да сме поредната да,но ние никога не сме имали шстинска икжномика,защото не можем да произведем нищо,да управляваме и организираме нищо.Нашият елит си е един и същ от 1944,не ни го е избрал Запада,стига глупости.Проблема е в населението и нищо друго

99

Анонимен

преди 5 години

Проблема на б...я е изключително простият и народ.за какъв комунизъм бълнувате бе нещастници.ако бяха отворили границите само мързеливци като вас щяха да останат.сега трябва да се мисли но ком уне и акъл....

98

Анонимен

преди 5 години

"*** на вратата и вика дай ми протномето, дай ми пирити"

fallback