Снимка: архив Reuters
fallback

Не тръгвайте с летни гуми към планинските проходи, тъй като прогнозата на синоптиците за утре е за влошаване на времето, предупреждава Агенция "Пътна инфраструктура".

По високопланинските проходи през следващото денонощие се очаква влошаване на времето и на много места е възможно дъждът да премине в сняг.

Прогнозата е за значително застудяване.

Агенцията информира, че е в готовност за зимно почистване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

.I.

преди 5 години

Пак ще има разни нечули, невидяли и тотално залюхани които ще закъсат из планините. И после ще са им виновни правителството, АПИ, строителите на пътя, общината, далай лама и извънземните. Само не и те самите.

9

Анонимен

преди 5 години

От 40 години карам със всесезонни гуми. Автомобила когато е обут с добри гуми с дълбок грайфер и водача има поне 5 гънки в мозъчната си *** няма никакви проблеми. Лошото е когато тези 5 гънки липсват тогава и гуми с шипове да сложат катастрофата е неизбежна. Гледам новитв водачи как карат и оставам изумен. Те освен газ и спирачки друго незнаят. Нито се съобразяват с пътя и атмосверните условия нито с останалите участници в движението. Карат така като че са на състезание и са сами на пътя.

8

Он

преди 5 години

Нещо ми говори, че тази зима ще е люта. Гответе се - вино, ракия, туршия, сланина и т.н. След третото вино все едно съм със зимни гуми!

fallback