10

.I.

преди 5 години

Пак ще има разни нечули, невидяли и тотално залюхани които ще закъсат из планините. И после ще са им виновни правителството, АПИ, строителите на пътя, общината, далай лама и извънземните. Само не и те самите.

9

Анонимен

преди 5 години

От 40 години карам със всесезонни гуми. Автомобила когато е обут с добри гуми с дълбок грайфер и водача има поне 5 гънки в мозъчната си *** няма никакви проблеми. Лошото е когато тези 5 гънки липсват тогава и гуми с шипове да сложат катастрофата е неизбежна. Гледам новитв водачи как карат и оставам изумен. Те освен газ и спирачки друго незнаят. Нито се съобразяват с пътя и атмосверните условия нито с останалите участници в движението. Карат така като че са на състезание и са сами на пътя.

8

Он

преди 5 години

Нещо ми говори, че тази зима ще е люта. Гответе се - вино, ракия, туршия, сланина и т.н. След третото вино все едно съм със зимни гуми!

7

Наблюдател

преди 5 години

Ако искам ще карам с летни гуми с 5 мм грайфер и вериги.

6

Анонимен

преди 5 години

Разликата в цената на нафтата от миналата година по това време е 40 стотинки.Не си и представям,че имат по голям бюджет снегорините.По скоро АПИ се молят за зима без сняг иначе ще се затварят цяла зима магистралите

5

Анонимен

преди 5 години

Предупреждения ,закони ,правила ,пешеходни пътеки ,пътни знаци.,дъжд ,сняг ,смяна на сезони ,магистрали ,селски пътища ...кратери по пътя ,аварийни ленти ,алкохол ,дрога .....предупреждения ! Всичко това е без особено значение ,ако шофьорът има акъл в тиквата !

4

Анонимен

преди 5 години

АПИ като са толкова загрижени дали са готови да почистят, ако се наложи или грижата им се свежда да съобщят нещо си, а пък иначе всеки да си бере гайлето.

3

р0млянин с баварец

преди 5 години

Па аз ще си карам с летните. Имат 2мм грайфер, требе да се износи до край! Бокича да ми зачисли един снегорин, иначе няма да гласувам повече за него!

2

Щерю

преди 5 години

С една нова зимна и три стари летни - такива останаха...

1

Анонимен

преди 5 години

Е как с не летни гуми? Искаме си лятното време през цялата година. Нищо, че иде зима. Така каза оня Марчо Сотиров по радиоточката. Бил до цент специалист.