Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Полуостров "Германката" в местността "Буджака" в Созопол осъмна с ограда.

Рибари се оплакаха пред Bulgaria ON AIR, че достъпът до морето е невъзможен.

Според информационната табела на мястото ще се строят... две вили с басейн.

Там се намира и защитената местност "Колокита", но от екоинспекцията в Бургас казаха, че в зоната, където няма фиорди строителството е разрешено.

От община Созопол заявиха, че нямат сигнал за незаконно строителство. Рибарите обаче обмислят протести.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

До 42

преди 5 години

Да бе Иво,прав си ама животат ми и твоя МИНАХА в мечти бе братче !!!30год. МЕЧТИ.А КОГА ще живеем нормално? Ако вместо да пишем тук ще ходим да ги колим ония доказаните престъпници в парламента и министерствата АЗ СЪМ ПЪРВИ.Но само ти и аз....сещаш се.Нестава.Народа е агресивен единствено и само спрямо себе си,а спрямо престъпниците който ни управляват е мълчалив,кротък и послушен.

48

Див Капиталисt

преди 5 години

`Навсякъде по света частната собственост е неприкосновена и всички са съгласни само комунистите в България не. Има си земя - строи си къща. Дай сега да на си огражда собствеността щото рибарите искат да минават през нея. Ми да го.....``Аха, само в България морето е частно ...

47

Коларя

преди 5 години

До Иво Щото вече не се диша.Умираш прав всеки божи ден в тази ***.А с мечти живяхме до преди 30г.-сега само наивниците имат надежда.На границите на Булгария вместо добре дошли,би трябвало да има"Надежда всяка тука оставете"

fallback