Снимка: БТА
fallback

Официално повдигнаха обвинения за изнасилване и убийство на задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров.

Красимиров беше конвоиран по-рано днес до следствения арест в Русе.

Oще по темата
Разпитът в полицията продължава повече от три часа, предаде bTV.

При разпита той направил важни разкрития, след които от полицията са намерили телефона на убитата журналистка.

Взета е ДНК проба на Северин в следствения арест. Установени са всички травми, които има по него, отбеляза съдебният лекар Пламен Димитров.

Мярката за неотклонение на Северин вероятно ще се гледа утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

nina

преди 5 години

#16Русенският убиец е точно за тази градация на злото.Има огромна разлика между една мафиотска поръчка и едно сексуално убийство.При поръчките има планиране,професионализъм,ефективност и липса на следи и улика.Убийството на Виктория е точно обратното.Колкото до наркотиците-вероятно този Северин е бил на амфети,така че в комбинацията с алкохол този си е бил цъкаща бомба..

18

nina

преди 5 години

#16Виж,от дете си падам по криминалетата,гледала съм доста документални поредици на ID,FBI files,има една много интересна поредица-Градация на злото,в която известен американски професор криминален психолог прави градация на човешкот която описво зло-23 скали май беше,ва и разглежда различните видове убийства и убийци-психопати,садисти,***...

17

Анонимен

преди 5 години

Не знам, но вие гледахте ли по Нова новините? Ами че той беше с една глава над полицаите които го конвоираха и доста як римлянин. Снимките, които показаха явно са от период в който е бил на 15-16 години. При това положение действително жената не е имала шансове, въпреки че е била спортна натура. 50 кила с мокри дрехи друг път. Егати бичмето.

fallback