Снимка: Facebook
fallback

Затворена е дясната и аварийната лента по АМ "Тракия", в района на 127 км, посока София, заради тежката катастрофа, за която вече писа Dnes.bg.

Oще по темата

Катаджии регулират трафика до приключване на работата на пожарните екипи. Движението по магистралата е възстановено в крайна лява лента.

Осигурен е и обходен маршрут за автомобилите към София през пътен възел Войводиново – Пловдив – Голямоконарско шосе.

Към момента е ясно, че при катастрофата са изгорели два ТИР-а – единият бил спрял в аварийната лента поради техническа неизправност, когато отзад в него се блъснал друг.

Водачът на първия не е пострадал, а тъй като е бил отвън. С обгаряне на едната ръка е вторият шофьор, но е без опасност за живота.

Камионите са с българска регистрация и са изцяло изгорели, съобщиха от МВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Светла

преди 5 години

Най- обичам, когато всички плюят и се правят на разбирачи! Все едно някой е застрахован от подобно нещо?! Познавам шофьора на блъсналия се тир, момчето е с дългогодишен опит , без никакви провинения! На никой не му мина през акъла, че може да е неизправност, да се плюе и злорадства е по-яко а? Жалка работа е българския народ, жалка!

10

Анонимен

преди 5 години

Как ли се е ударил в авариралия ТИР посред бял ден при ясно време и в авариината лента. Кой им дава на тези книжки за професионални водачи нямам идея но нещата от ден на ден стават все по мътни и кър.вави.

9

Наблюдател

преди 5 години

Май беше по-добре като я нямаше магистрала Тракия. Сега като я има , все катастрофи на нея. Не сме готови за магистрали, трябват ни разбити пътища , където да се кара с 40-50 км в час.

fallback