11

Светла

преди 5 години

Най- обичам, когато всички плюят и се правят на разбирачи! Все едно някой е застрахован от подобно нещо?! Познавам шофьора на блъсналия се тир, момчето е с дългогодишен опит , без никакви провинения! На никой не му мина през акъла, че може да е неизправност, да се плюе и злорадства е по-яко а? Жалка работа е българския народ, жалка!

10

Анонимен

преди 5 години

Как ли се е ударил в авариралия ТИР посред бял ден при ясно време и в авариината лента. Кой им дава на тези книжки за професионални водачи нямам идея но нещата от ден на ден стават все по мътни и кър.вави.

9

Наблюдател

преди 5 години

Май беше по-добре като я нямаше магистрала Тракия. Сега като я има , все катастрофи на нея. Не сме готови за магистрали, трябват ни разбити пътища , където да се кара с 40-50 км в час.

8

Анонимен

преди 5 години

На дежурния шкембелив рушветчийстващ папагал, отново му се привиждат застрахователни измами. Толкова много му е промита кухата лейка, че няма какво друго да измисли, чакайки пенсията, стресиран, на младини. А не вижда, че никъде няма десет метра равен път.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма опасно номера ще мине. Ще вземем застраховката и ще си купим нови тирове че тези удариха 2 милиона навъртяни километри и са пред разпад.== Ето такова чудо не съм виждал нафта да гори като бензин. Някой по сведущ по тези неща би ли обяснил как се пали нафта и гори като бензин. Щото навремето се греех на нафта и с доста труд печката се разпалваше.

6

Анонимен

преди 5 години

Асфалтът е виновен, вземете проба!

5

оп

преди 5 години

защо е карал в аварийната лента се чудиме.................................................

4

Анонимен

преди 5 години

Колко требе да си кьорав ,за да се удариш в спрял тир на магистрала?!Пълно е с *** по пътищата наши ...

3

Кина

преди 5 години

Колко *** трябва да си, че да се блъснеш в ТИР, спрял в аварийната лента ?!

2

zeus

преди 5 години

До Анонимен 1Търсил е равен асфалт, понеже в активната лента е удрял глава в тавана ;)

1

Анонимен

преди 5 години

Какво е търсил другия в аварийната лента ? Направо да му вземат книжката.