Снимка: Facebook
fallback

Младо момиче е изчезнало в Димитровград. Нейни приятелки сигнализираха в социалните мрежи и отправиха зов за помощ към всеки, който има някаква информация да се свърже с полицията.

"Изчезнало е момиче на име Силвия Петрова, град Димитровград, ученичка в ПМГ на 18 г. Момичето е високо и слабо с тъмна коса и светли очи. Последно е видяна в събота по обяд. При информация съобщете в полицията! Благодарим!", гласи призивът им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Таню

преди 5 години

До YenklСега сериозно! Вече почти седмица без каквато и информация от и за нея. Не мога да си представя, какво им е на родителите...

14

Yenkl

преди 5 години

Щом е обявена за общодържавно издирване, значи работата е сериозна! Може ли изобщо да съдите, без да знаете нищо за живота й и този на родителите си? Причини много, никой не е предпазен от такова нещастие, важното е да се намери живо и здраво детето!

13

53

преди 5 години

Стига сте коментирали безсмислени неща, нормално е да се притесняват и родителите, и приятелите, все пак е на 18 години, но все още не е напълно голяма, че да се защити ако например някой иска да я изнасили или прочее, дано да я намерят жива и здрава

fallback