15

Таню

преди 5 години

До YenklСега сериозно! Вече почти седмица без каквато и информация от и за нея. Не мога да си представя, какво им е на родителите...

14

Yenkl

преди 5 години

Щом е обявена за общодържавно издирване, значи работата е сериозна! Може ли изобщо да съдите, без да знаете нищо за живота й и този на родителите си? Причини много, никой не е предпазен от такова нещастие, важното е да се намери живо и здраво детето!

13

53

преди 5 години

Стига сте коментирали безсмислени неща, нормално е да се притесняват и родителите, и приятелите, все пак е на 18 години, но все още не е напълно голяма, че да се защити ако например някой иска да я изнасили или прочее, дано да я намерят жива и здрава

12

House M.D.

преди 5 години

А потърсихте ли я при нейните трима любовници, които дои финансово от пет години насам?

11

Анонимен

преди 5 години

Просто авторът не си е свършил работата, за да разбере, че от вчера е обявена за общодържавно издирване по подаден от родителите й сигнал! А защо във Фейсбук публикуват съучениците й- колкото и невероятно да ви звучи може пък родителите да нямат профили. Не е задължително. Относно това, че била на 18 и можела да прави каквото си иска- ученичка е, така че идва ли за старта на новата учебна година баш ще хукне да живее... Дано го намерят момичето живо, здраво и невредимо!

10

Анонимен

преди 5 години

Господ да го пази детето! Дано го открият живо и здраво!

9

Анонимен

преди 5 години

До 9Има разлика от "Никой не може да а държи сметка" до "Никой не е чувал и е я е виждам в продължение на дни". Ако утре най-добрия ти при Етел "изчезне" и никой нищо не е чул за него или нея, няма ли, поне маааалки да се загрицюжиш, или хич не ти пука.

8

Анонимен

преди 5 години

До 7...Времената са прекалено опасни, че да оставим млади момичета, да си живеят живота, без да се обадят на никого. Ако ти се живее живота, обади се на майка си й кажи. Защото иначе, може да е жертва на нещо лошо и да има нужда от помощ, което засяга всички нас и се надявам, един ден да го осъзнаеш и ти.

7

Анонимен

преди 5 години

Пълнолетна е, така че колкото и да им е трудно на близките и, може просто да е решила да замине на някъде и никой няма право да и държи сметка къде е и с кого е. А и защо я издирват приятелките и, а не семейството и? Или те си знаят каква е и като се налудува ще се прибере?

6

Анонимен

преди 5 години

Спрете с тъпите коментари, родителите са подали сигнал и съученичките са помогнали с търсенето във Фейсбук. Полицията работи по случая. "Не се явила на купона", "брала мома къпини" - ако твоето дете го нямаше, така ли щеше да говориш?

5

Анонимен

преди 5 години

Какво значи търсят помощ в Сураттефтера? Ако е изчезнала има органи, които да обявят издирване. Така всеки, който не си вдига тел два часа може да започнат да го издирват. Оставете момичето да си живее живота и прави това, което си е наумило.

4

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е на село с родителите си и няма сигнал и е пропуснала купона на приятелките си. Голям пропуск.

3

Анонимен

преди 5 години

Момичето няма ли родители или други близки роднини?Да не се окаже, че тези нейни приятелки просто са й спретнали номер, за да се пошегуват?

2

Анонимен

преди 5 години

Брала ммома къпиниии, у попови градинииии......

1

Анонимен

преди 5 години

родители няма ли, те да помолят за помощ ? защо приятелките и ? не се е явила на купона ли ?