Кадър: Нова тв
fallback

Миналата седмица бе разкрит поредния грозен инцидент на пътя, като всичко тръгна от един разказ в социалните мрежи. Шофьор на джип спрял на кръстовище в Пловдив и ударил жена, която следвала линейка с получилия инсулт неин съпруг.

Пострадалите описаха подробно инцидента, като представиха своята версия, която можете да си припомните тук.

Шефът на пловдивската полиция обаче заяви след инцидента, че бой не е имало. Дъщерята на пострадалата се учуди на неговите думи и на какво се базират, след като не са проведени разпити на семейството й, както и на екипа на линейката, която е превозвала болния й баща.За първи път пред камера застана и пострадалата.

Oще по темата
"Шофьорът минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че слиза от колата. Свалям стъклото, за да му обясня, че съпровождам линейката. Той дойде, започна да крещи псувни и обиди и ме удари в лицето", разказа тя пред Нова тв.

Шофьорът на линейката е дал показания пред болницата в деня на инцидента. Разказва, че е попитан от полицията дали е имало пътно-транспортно произшествие, но не и ударена ли е съпругата на пациента.
Едва в понеделник е повикан и в полицията в Пловдив.

От полицията са категорични, че всички са разпитани още в деня на инцидента. Засега остава загадка версията на шофьора на джипа, който е регистриран на името на 33-годишна жена.

МВР започва проверка в пловдивската полиция, след като директорът й обяви, че нямат данни за физическа саморазправа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Келеш

преди 5 години

Абе вие *** ли сте бре? Нали всеки път, когато някой са го били има снимки, видео, синини, кръв и т.н. Тая ако я бяха били, защо не е качила и доказателство от побоя? Защо след като си е извадила медицинско, не е подала жалба? Само по външния вид ги преценявам, че са необразовани бай ***. Освен това са и нагли.

63

Анонимен

преди 5 години

Да и вземат книжката и да спрат да ни занимават с тази драма. Задължително трябва да мине отново на изпит.Имало ли е шамар или не, няма значение, добре че не е убила някой на пътя.

62

Анонимен

преди 5 години

СТАВАЛ СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ИНЦИДЕНТИ НА ПЪТЯ!!!В ЕДИНЯ СЛУЧАЙ ЕДИНЯ СЛЕЗЕ ОТ КОЛАТА И МУ НАБИ ШАМАР НА ПЪРВИЯ ПРЕЗ ОТВОРЕНОТО СТЪКЛО И МУ КАЗА : ТИ ША НИ УБИЕШ БЕ :D ТОЗИ ОТ ПЪРВАТА КОЛА НЕ СЛЕЗЕ ИНАЧЕ СИГУРНО ЩЯХА ДА СЕ ИЗПОМЛАТЯТ!В ДРУГ СЛУЧАЙ ДЖАСНАХА СЕ НО НЕ СЕ ИЗПОБИХА :D

fallback