64

Келеш

преди 5 години

Абе вие *** ли сте бре? Нали всеки път, когато някой са го били има снимки, видео, синини, кръв и т.н. Тая ако я бяха били, защо не е качила и доказателство от побоя? Защо след като си е извадила медицинско, не е подала жалба? Само по външния вид ги преценявам, че са необразовани бай ***. Освен това са и нагли.

63

Анонимен

преди 5 години

Да и вземат книжката и да спрат да ни занимават с тази драма. Задължително трябва да мине отново на изпит.Имало ли е шамар или не, няма значение, добре че не е убила някой на пътя.

62

Анонимен

преди 5 години

СТАВАЛ СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ИНЦИДЕНТИ НА ПЪТЯ!!!В ЕДИНЯ СЛУЧАЙ ЕДИНЯ СЛЕЗЕ ОТ КОЛАТА И МУ НАБИ ШАМАР НА ПЪРВИЯ ПРЕЗ ОТВОРЕНОТО СТЪКЛО И МУ КАЗА : ТИ ША НИ УБИЕШ БЕ :D ТОЗИ ОТ ПЪРВАТА КОЛА НЕ СЛЕЗЕ ИНАЧЕ СИГУРНО ЩЯХА ДА СЕ ИЗПОМЛАТЯТ!В ДРУГ СЛУЧАЙ ДЖАСНАХА СЕ НО НЕ СЕ ИЗПОБИХА :D

61

бб

преди 5 години

Прави вп3четлние,че жената обяснява подробно нейната гледна точка,като признава и неудобни за нея факти.Обикновено това е поведение на добросъвестни хора.Склонен съм да приема ,че водача на джипа си е позволил да употреби сила.За какво е слязъл от колата- да си побъбри,да направи забележка,тъй като той никога не е нарушавал правилата или да се саморазправи ? Всеки от нас с "обикновени" коли не е ли ставал жертва на арогантността на водачите на подобни расови автомобили.

60

Анонимен

преди 5 години

Поредния МВР чадър. Какво стана с бае Георги Радев да питам? Там има ли наказани фуражки за прикриване на факти и злоупотреба със служебно поведение?

59

Анонимен

преди 5 години

интересно кого покриват...

58

Анонимен

преди 5 години

ТУК ИМАМЕ СЕРИОЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ДА ВЗЕМЕМ ЗАКОНА В СВОИ РЪЦЕ :DВ КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ АЗ НЯМА ЗА Я ЗАСЕЧА И НАБИЯ!!!АБСОЛЮТНО ВЗИМАМ СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦАТА В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ЗАРАДИ ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ ВСЕ ПАК СЕ ВИЖДА, ЧЕ ИМА ЛИНЕЙКА И НЕЩО СЕ СЛУЧВА :D :D

57

Ддд

преди 5 години

До АнонименТи па какво ли можеш да прецениш. С тая твоя объркана ценностна система и пълно не познаване на закони,правила,норми. Мирише ми на аутсайдер.

56

Анонимен

преди 5 години

ШЕФА НА ПЛОВДИВСКАТА ПОЛИЦИЯ Е АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!!!ИНАЧЕ ДАЛИ ВСЕКИ КОЙТО ПРАВИ СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА ПЪТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕБИТ НЕ МОГА ДА ВЗЕМА СТРАНА !ТЯ Е ЗАКОНОНАРУШИТЕЛКА КОЯТО МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ НО НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ ДАЛИ Е РЕДНО ДА Я СПРЕШ И НАТЕПАШ :D

55

Ддд

преди 5 години

До АнонименКогато някой шофира опасно, отпускам газта и увеличавам дистанцията. Пазя се от него.Не отивам да го засичам и да се разправям.Това е адекватното поведение.Всичко друго е бла-бла.

54

Анонимен

преди 5 години

До До ГЛАВНИТЕ БУКВИТова за колоната що не го обясниш на всЕкакви шофЕри на тирове, товарни камиони, включая газки и джогани с и без номера, натоварени с метровици и каращи по по-малките пътища, като тия през Искърското дефиле, Берковица, Своге, Самоков, Панагюрище и свързаните с тях.Може и да ти признаят в какво голямо нарушение са. Искрено и лично. А за тарикатски спрелите в насрещното на аварийки на най-тясното и неудобно място от пътя, няма смисъл да говорим.

53

Интересно

преди 5 години

Колко много хора са против обективната истина, цитатите са от дъщеря и.Какво си пожелавате за бъдещето на страната?

52

Дгд

преди 5 години

До АнонименМи като не е спазвала според теб закона да и вземат книжката, да я глобят или каквото там се полага в такива случаи. Въпросът е: по Кой закон оня с джипа я засича и налита да я бие? Би ли ми обяснил като си толкова "справедлив",многознайко?

51

Анонимен

преди 5 години

И аз това казвам, но тук има голЕми защитници на тази жена.---------------------Цялото село се е изредило да цъка минуси на истината за неадекватното и поведение. Аме ако утре вас минусиращите това същество започне да ви засича и създава опасност за децата ви? Щото била стресирана или отчаяна или...

50

Анонимен

преди 5 години

До До ГЛАВНИТЕ БУКВИМНЕ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СТЕ ТРИМА!!! ТЯ, ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА И ТИ ЗА СЪУЧАСТНИЧЕСТВО НА ПРЕСТЪПНИЯ ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА В ПЛОВДИВ!!!1

49

Без свидетел, пък би

преди 5 години

кошаревски, повече от ясно е, че версиите са две. Тъждествени на този етап. Но нищо чудно истината да се окаже някъде по средата - каката да е карала неадекватно и опасно за околните, заради случилото се, а въпросният батка да се е направил на мъж и след това баш по мъжки да е зачезнал. Пореден ден в БГ-то с привкус на чалга и псевдомутренски манталитет.Извън темата, сутринта на пътека на 1-посочна улица в квартала забързано младше Л. с голям автомобил и в обратна посока се пробва да ни гази.

48

до 49

преди 5 години

И аз това казвам, но тук има голЕми защитници на тази жена.

47

До ГЛАВНИТЕ БУКВИ

преди 5 години

Единственият престъпник е тази жена, нарушаваща правилата и създавайки предпоставки за ПТП. В писанието на дъщеря и е отбелязано, че майка и "е в изключителен дистрес и кара". Това е първото нарушение. Второто е, че образува съзнателно колона. Третото е "С маневри, тя успява отново да заеме мястото си зад спешната помощ". Такива хора нямат право да са на пътя!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Тази водачка не знае ли, че няма право да се движи в група с друго превозно средство без специално разрешение? Неколкократно засичала човека, репчи се и лъже. Трябва да и вземат книжката!

45

Анонимен

преди 5 години

ИЗОБЩО НИ МИ ПУКА ЗА ТАЯ!!!!ТУК ГОВОРИМ КАКЪВ ПРЕСТЪПНИК Е ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА ЗА ТОВА Е ТЕМАТА!!!!!!!МОМЕНТАЛНО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ НА ШЕФА НА ПЛОВДИВСКАТА ПОЛИЦИЯ!!!!