Архив: Булфото
fallback

С оглед на интензивния трафик на транзитно преминаващите през страната чужденци, екипи на пътната полиция ще бъдат разположени по магистралите "Марица" и "Тракия", както и по пътя София-Калотина, съобщиха от МВР.

Остава в сила и засиленото полицейско присъствие по основните пътища на страната, тъй като периодът съвпада с отпуските у нас и интензивното пътуване от и към Черноморието ни.

Със заповед на АПИ, в последния работен ден на седмицата за времето от 18 до 20 часа ще се спират товарните автомобили, движещи се в посока София-Пловдив на магистрала "Тракия".

Изключение ще се прави за камиони, превозващи опасни товари, живи животни и стоки на температурен режим. Същата мярка ще е в сила и в неделя, но за времето от 16 до 20 часа за движещите се в посока Бургас-София.

Подобно ограничение ще има и на магистрала "Марица" в неделя за времето от 16 до 20 часа в посока от Свиленград.

На магистрала "Струма" движението на товарни автомобили ще е ограничено за времето от 10 до 14 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Skk

преди 5 години

Какво ми слагаш -. Какво ще им направят! Ще го глобят ли, книжките ли ли ще им вземат или пък ще им свалят номерата а? А да сетих се ще ги снимат с ония скъпите камери и ще чакат от умрел писмо. Те ако можеха да им направят нещо, както нас ни *** в Румъния, Гърция, Сърбия и др. Държаваи, ямаше да карат като луди щом влезнат в БГ. Ти слагащия минуси цъкай щото и ти това можеш!

20

Skk

преди 5 години

Ще им махат за довиждане, щото друго не могат да им направят.

19

Ха ха ха ха

преди 5 години

,,По магистралите..."По кои бе?То така написано,все една абсурдистан опасан от магистрали от край до край :)))Жалък си бочоуууу,ЖАЛЪК И СМЕШЕН СИ !В същото време в една Сърбия като влезеш и си караш по реални магистрали от-до.

fallback